galaxy_938 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No zacznijmy na początek muj kolega pytał się mnie jak zrobić jemu dobre chłodzonko nobo po 5-ęciu godzinach pracy biedaczysko zdycha ja nie mam pojęcia jak zaożyć chłodzenie na athlona 2000xp, on chciał wodne chłodzenie ale nie ma na to kasy ludzie powiedzcie jak zrobić tanie i solidne chłodzenie :roll: :roll: :roll: :P :P :P !!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No zacznijmy na początek muj kolega pytał się mnie jak zrobić jemu dobre chłodzonko nobo po 5-ęciu godzinach pracy biedaczysko zdycha ja nie mam pojęcia jak zaożyć chłodzenie na athlona 2000xp, on chciał wodne chłodzenie ale nie ma na to kasy ludzie powiedzcie jak zrobić tanie i solidne chłodzenie :roll: :roll: :roll: :P :P :P !!??ja nie chce nic mowic ale to juz jest przegiecie - nie wiesz koles gdzie jest dzial FAQ???????? tam jest wszystko - poczytaj a jak nie bedziesz wiedzial to dopiero sie pytaj wogle to z tresci wywnioskowalem ze i ty i twoj kolega to lamy - takze lepiej sie za to nie bierzcie bo zjebiecie wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 tanie??? jak tanie?? co to znaczy "po kilku godzinach zdycha"??? jakie teraz ma temperatury to jest proc na jadrze t-bred czy palomino??? nikt tu nie jest wrozka jesli juz o cos pytasz musisz podawac konkrety a zreszta zajrzec tu nie laska :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Wystarczy znajomość praw fizyki. Reszty sam się domyśl.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 lagier i fasola ...strazniecy rownowagi mocy ...buahahaha :):) (sorry nie moglem sie powstrzymac) A chlopak to chyba od razu z krzesla spadl...LOL !!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 lagier i fasola ...strazniecy rownowagi mocy ...buahahaha :):) (sorry nie moglem sie powstrzymac) A chlopak to chyba od razu z krzesla spadl...LOL !!!:) mozesz jasniej bo poki co mowisz chyba w sposob tylko dla siebie zrozumialy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No zacznijmy na początek muj kolega pytał się mnie jak zrobić jemu dobre chłodzonko nobo po 5-ęciu godzinach pracy biedaczysko zdycha ja nie mam pojęcia jak zaożyć chłodzenie na athlona 2000xp, on chciał wodne chłodzenie ale nie ma na to kasy ludzie powiedzcie jak zrobić tanie i solidne chłodzenie :roll: :roll: :roll: :P :P :P !!??ja nie chce nic mowic ale to juz jest przegiecie - nie wiesz koles gdzie jest dzial FAQ???????? tam jest wszystko - poczytaj a jak nie bedziesz wiedzial to dopiero sie pytaj wogle to z tresci wywnioskowalem ze i ty i twoj kolega to lamy - takze lepiej sie za to nie bierzcie bo zjebiecie wszystko oj nieladnie tak nazywac malo zaawansowanych i nieoczytanych uzytkownikow komputerow :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No zacznijmy na początek muj kolega pytał się mnie jak zrobić jemu dobre chłodzonko nobo po 5-ęciu godzinach pracy biedaczysko zdycha ja nie mam pojęcia jak zaożyć chłodzenie na athlona 2000xp, on chciał wodne chłodzenie ale nie ma na to kasy ludzie powiedzcie jak zrobić tanie i solidne chłodzenie :roll: :roll: :roll: :P :P :P !!??ja nie chce nic mowic ale to juz jest przegiecie - nie wiesz koles gdzie jest dzial FAQ???????? tam jest wszystko - poczytaj a jak nie bedziesz wiedzial to dopiero sie pytaj wogle to z tresci wywnioskowalem ze i ty i twoj kolega to lamy - takze lepiej sie za to nie bierzcie bo zjebiecie wszystko oj nieladnie tak nazywac malo zaawansowanych i nieoczytanych uzytkownikow komputerow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 prawda boli.... no chyba ze ktos ma kompa AXP 2000+ tylko po to zeby odpalic pasjansa - no to sory i jeszcze chlodzenie chce zrobic.... smieszy mnie to - ja nie mialem duzej wiedzy jak sie zabralem za OC ale wiekszosc podpowiadala mi intuicja (tylko nie insynuowac ze jestem kobieta :[ ) kto lama sie urodzil jako lama umrze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Lagier napisał : tanie??? jak tanie?? co to znaczy "po kilku godzinach zdycha"??? jakie teraz ma temperatury to jest proc na jadrze t-bred czy palomino??? nikt tu nie jest wrozka jesli juz o cos pytasz musisz podawac konkrety a zreszta zajrzec tu nie laska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 RaVeN155 napisał : ja nie chce nic mowic ale to juz jest przegiecie - nie wiesz koles gdzie jest dzial FAQ???????? tam jest wszystko - poczytaj a jak nie bedziesz wiedzial to dopiero sie pytaj wogle to z tresci wywnioskowalem ze i ty i twoj kolega to lamy - takze lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 RaVeN155 napisał : ja nie chce nic mowic ale to juz jest przegiecie - nie wiesz koles gdzie jest dzial FAQ???????? tam jest wszystko - poczytaj a jak nie bedziesz wiedzial to dopiero sie pytaj wogle to z tresci wywnioskowalem ze i ty i twoj kolega to lamy - takze lepiej chyba pomyliles nicki a po drugie komenda "quote" sie klania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 RaVeN155 napisał : ja nie chce nic mowic ale to juz jest przegiecie - nie wiesz koles gdzie jest dzial FAQ???????? tam jest wszystko - poczytaj a jak nie bedziesz wiedzial to dopiero sie pytaj wogle to z tresci wywnioskowalem ze i ty i twoj kolega to lamy - takze lepiej chyba pomyliles nicki a po drugie komenda "quote" sie klania heh tez go chcialem upomniec - duzo ludzi na forum ma problemy z cytowaniem - moze na AMIDZE pracuja gdzie ona polowy javascriptow nie obsloguje"___" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 RaVeN155 napisał : ja nie chce nic mowic ale to juz jest przegiecie - nie wiesz koles gdzie jest dzial FAQ???????? tam jest wszystko - poczytaj a jak nie bedziesz wiedzial to dopiero sie pytaj wogle to z tresci wywnioskowalem ze i ty i twoj kolega to lamy - takze lepiej chyba pomyliles nicki a po drugie komenda "quote" sie klania heh tez go chcialem upomniec - duzo ludzi na forum ma problemy z cytowaniem - moze na AMIDZE pracuja gdzie ona polowy javascriptow nie obsloguje"___" Cytowanie jest zrobione na php, o ile mnie oczy nie mylą, a nie na JavaScriptach. BTW - jak chcesz dobre chłodzenie zrobić na AXP 2000+ (ktory zdycha) to kup sobie Volcano 7+ i ustaw predkosc na HIGH. Dziala super i nie bedzie zdychal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 RaVeN155 napisał : ja nie chce nic mowic ale to juz jest przegiecie - nie wiesz koles gdzie jest dzial FAQ???????? tam jest wszystko - poczytaj a jak nie bedziesz wiedzial to dopiero sie pytaj wogle to z tresci wywnioskowalem ze i ty i twoj kolega to lamy - takze lepiej chyba pomyliles nicki a po drugie komenda "quote" sie klania heh tez go chcialem upomniec - duzo ludzi na forum ma problemy z cytowaniem - moze na AMIDZE pracuja gdzie ona polowy javascriptow nie obsloguje"___" Cytowanie jest zrobione na php, o ile mnie oczy nie mylą, a nie na JavaScriptach. BTW - jak chcesz dobre chłodzenie zrobić na AXP 2000+ (ktory zdycha) to kup sobie Volcano 7+ i ustaw predkosc na HIGH. Dziala super i nie bedzie zdychal oj nie wiem dokladnie na czym to bylo zrobione to byl tylko taki przyklad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ok ok - zwracam honor, w sumie nie ważne czego przeglądarki na amidze nie obsługują ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 A co tam :) www.cpc.pl Tam znajdziesz tanie WC, które wystarczy do A2000 XP+ (przynajmniej do T-Bred) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...