Masu91 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam. Zastanawiam się nad wyborem monitora z matrycą IPS do 23" (na więcej raczej nie ma co liczyć w tej cenie). Pod uwagę biorę przede wszystkim konstrukcje LG. Myślę o dwóch modelach i tutaj rodzą się moje pytania. Czym różni się LG IPS234V-PN od LG IPS235V-BN. Wiem, że 234V-PN jest nowszą wersją, ale co dokładnie zostało zmienione? Jakby nie było różnica w cenie to około 50zł. Czy oprócz tych modeli, jest coś godne polecenia w danej kwocie? Monitor będzie wykorzystywany dosyć uniwersalnie. Gry, filmy, internet. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Praktycznie niczym się od siebie różnią te LG. Jedynie ten z 235 ma jeszcze dodatkowo minijack, a 234 audio in/out. Jeden i drugi prezentują wysoką jakość Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Merlin85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...