R3N3G4T Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tak jak w temacie, porsze o pomoc w doborze karty wifi do komputera stacjonarnego. Sygnał musi być wystarczająco silny by przebić się przez kondygnacje z dość grubego betonu. Obecnie posiadam router Edimax BR-6228nC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido107 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Polecam tp-linka model z anteną na usb. U mnie się sprawdza rewelacyjnie. Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3N3G4T Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Troche okrojone te informacje. Jakiś konkretny model? Coś wiecej o nim , sila sygnalu/jakosc. Teraz używam laptopa z kartą intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection. Siła sygnału utrzymuje się na poziomie 4 na 5 kresek. W miejscu laptopa ma stanąć komputer. Zależy mi na utrzymaniu takiej samej lub lepszej jakości/siły sygnału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jj_ Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mam podobną zagwozdkę, tylko wolałbym kartę wewnętrzną, bo chyba wygodniejsza. A Ty chcesz wewnętrzną czy zewnętrzną? Tak jak w temacie, porsze o pomoc w doborze karty wifi do komputera stacjonarnego. Sygnał musi być wystarczająco silny by przebić się przez kondygnacje z dość grubego betonu. Obecnie posiadam router Edimax BR-6228nC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3N3G4T Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Bardziej odpowada mi karta zewnetrzna. Mam podobną zagwozdkę, tylko wolałbym kartę wewnętrzną, bo chyba wygodniejsza. A Ty chcesz wewnętrzną czy zewnętrzną? Zastanawiałem się nad TP-Link karta Wi-Fi USB 300Mb/s TL-WN822N. Ktoś może wie coś wiecej na temat tej karty? Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez R3N3G4T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido107 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja mam tl-wn722n zasięg jest dobry 4-5 kresek Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrde Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 D-Link DWA-140Asus USB-N13AirLive WL-1600USB To są dobre modemy z antenami, łączysz się z siecią oddaloną o kilometr na przykład. Wydatek 50-100 PLN zależnie od modelu, powinny być na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPX_pl Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 D-Link DWA-140 będzie moim zdaniem najlepszym wyborem,jednak podaj budżet jaki chcesz przeznaczyć na ten cel i wtedy łatwiej będzie doradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...