Chemik16 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) skłaniałbym się raczej ku MSI, z resztą większych różnic nie ma - bierz tą która ci się podoba, jakie potrzebne tobie gniazda i porty. Na tych płytach i tak niczego nie podkręcisz (nawet BCLK) więc sekcja zasilania etc nie ma znaczenia. MSI wypadają nieco lepiej jeżeli chodzi o enegrooszczędność - ale to raptem 2-3W w te czy wewte. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AllBlocked Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Energooszczędność to dla mnie sprawa drugorzędna. Najbardziej zależy mi na niezawodności bo prędzej wymienię grafikę niż płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 wszystkie płyty od tych za 150 po te za 800zł mają podobną niezawodność ;) tylko funkcjonalność wzrasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AllBlocked Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ok. Więc chyba pora zaufać MSI. Mam nadzieję, że nie będę żałował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...