Menel44 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam mam problem z kartą graficzną hd 7850 gigabyte mianowicie słyszałem , że powyżej 30 klatek/fpsów gra jest płynna a ja mam taki przypadek , że przy poniżej 60 gra mi się tnie/laguje i moje pytanie brzmi dla czego??? mam wyłączoną synchronizacje pionową mam wyłączoną ... Bardzo proszę o odpowiedz.. bo nie wiem co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nagraj filmik. Dla jednych 30 fps jest plynnie a dla innych nie, sa tacy ktorzy twierdza ze przy 20fps im nie tnie. Wszystko tez zalezy od gry, sa takie do ktorych bez 60fps nie ma co podchodzic. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menel44 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nom nagrałem frapsem w 30 fps jak ja grałem to tneło jak.... chodzi o BF3 pózniej jak patrzałem na filmik to płynnie było czyli co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_X_Master Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 To normalne, poprostu sprzęt działa pod dodatkowym obciążeniem. Jak chcesz tego uniknąć to zainwestuj kilka tys. w GTX Titan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...