jiven Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Cześć mam takie pytanko jak utworzyć 2 oddzielne pulpity jeden normalnie na kompie i 2 na tv jednocześnie , a teraz przedstawię sytuację aby pokazać to bardziej obrazowo :PP Chcę zrobić tak , że ja np gram sb na kompie w BF3 a rodzice chcą sb coś ogladnać na TV więc odpalaja TV i widzą drugi oddzielny pulpit , nie widzą co ja robie tylko niezalenie od tego co ja robie oni robią cos innego , mają swoją myszke swoją klawe ( może być bezprzewodowa a raczej to chyba mus ) , będe posiadaczem karty graficznej Radeon hd7950 i wydaje mi sie ze da sie na niej to zrobic i da sobie rade xd ale jak ? najlepiej to by było tak gdybym, na kompie zrobił 2 konta jedno moje i drugie na tv , ja sb gram ktos odpala tv i wchodzi na 2 konto przez tv i oglada filmy czy przeglada internet czy tak się da ? Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez jiven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Do takiej operacji musisz mieć dwa komputery. Zresztą co to ma wspólnego z modyfikacjami ? Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Bo on chce rozszczepic jeden komputer na dwa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) To weź kup Raspberry Pi, mysz i klawiaturę bezprzewodową np. Logitecha na nanoreciever , przykręć do telewizora od drugiej strony i rodzice za 250zł będą mieli maszynkę do Internetu, taniej się nie da. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Moga miec jeszcze internet wbudowany w tv, ale chyba juz by to wykryl ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jiven Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a jakbym podłączył myszke do TV ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dida1007 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Normalnie przez USB .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 to juz lepiej mysz i klawiatura na bluetooth/radio ale przeciez pilot powinen emulowac myszke jak sie ma strzalki/micro-joystick na pilocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zamykam bo: 1) Mogę 2) Mam zły dzień 3) Temat jest w nieodpowiednim dziale 4) Autor postem nr #6 zmobilizował mnie do wyjścia na balkon w japonkach 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...