Aviel Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam Panie i Panowie proszę odpowiedzcie mi na pytanie dlaczego te słuchawki są tak tanie na allegro http://allegro.pl/steelseries-siberia-v2-4-kolory-najtaniej-firma-i3157621452.html normalna cena to ponad 200zł a na allegro "NOWE" kosztują 100 zł. Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jakiś czas temu przyglądałem się właśnie takim Siberiom z zamiarem zakupu. Szczegółów tej magicznej ceny nie znam, ale w normalnych, pudełkowych Siberiach dostajesz jeszcze multum pierdółek: pudełko, podbitą gwarancję, papierki, naklejki, instrukcje, przejściówki 2xJack 3-polowy->1xJack 4-polowy lub wzmacniacz na usb, konwerter do iPhona, 2m przedłużacza kabla i Bóg wie co jeszcze, w zależności od wersji i koloru. Za 100 zł dostajesz same słuchawki z kablem 1m i bez pudełka (pytałem jednego z takich sprzedawców), na gwarancję też bym za bardzo nie liczył i modlił, by faktycznie sprzedający wysyłał Siberie a nie tajwańskie podróby z doklejonym znaczkiem. Dodatkowo wysyłka z Chin - czas dostawy do 30 dni roboczych. Osobiście odpuściłem sobie Siberie i w ogóle mikrofon w słuchawkach, kupiłem za 85 zeta Superluxy HD681 i jestem mega szczęśliwy. Od biedy za 20 zeta możesz wyrwać mikrofon Zalman ZM-MIC1 i masz zestaw taki sam lub lepszy jak Siberie za 100+ zł i nawet jeden kabel gratis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviel Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Wielkie dzięki za odpowiedź. Napisałem wczoraj na gg do tego sprzedawcy, ale nie raczył odpisać mimo dostępnego statusu. Tak więc narazie się jeszcze wstrzymam i zobaczymy może ktoś inny będzie miał jakieś dodatkowe informacje na temat tych słuchawek. edit. Poszperałem troszkę w internecie i znalazłem te słuchawki za 29$ + darmowa przesyłka prosto z Chin http://www.aliexpres.../605396549.html Prawdopodobnie większość allegrowiczów którzy je sprzedają, kupuje je właśnie na tej stronie i dodatkowo zarabiają na przesyłce - cwaniaczki Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Aviel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...