Szczuru121 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam, chce kupić komputer do 4300 zł wraz z monitorem i obudową. Dodam, że komputer ma służyć głównie do gier. Komponenty, które wybrałem dotychczas: CPU Intel Core i5-3570K CPU Cooler Thermalright HR-02 - Macho 120 MOBO ASRock Z77 PRO4 GPU Gigabyte Radeon HD 7970 RAM Crucial Ballistix 2x4GB 1600MHz HDD WD Caviar Green, 3.5'', 1TB Napęd Lite-On DVDRW 24xSATA gen. bk PSU OCZ ModXStream Pro 700W Obudowa SilentiumPC Gladius M40 Pure Black Monitor iiyama ProLite X2377HDS-B1 Czy w cenie ~ 4300zł da się złożyć coś lepszego? Czy wymieniony zasilacz da radę i czy da zapas mocy do OC (CPU i GPU)? Ewentualne oferty prosiłbym podawać ze sklepu Morele.net. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru121 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Ceny zapisywałem 2 dni temu... A niektóre pojedyncze części mógłbym kupować w innych sklepach? Co sądzicie o takim pomyśle? Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Szczuru121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagodowy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Według mnie to kiepski pomysł. Mniej wydasz kupując w jednym sklepie cały zestaw z przesyłką 20zł niż jeżeli kupował byś podzespoły w róznych sklepach czyli np płacił byś 5 razy za przesyłkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...