diablica Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 pozdrawiam !!!! :D :D :D cio ostatnio ogladaliscie??????chosi oczywiscie o nowosci :D :D :D jest eaz cosik ciekawego z horrorow????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 nowosc, jak nowosc... ostatnio po raz ety ogladalem brudnego harryego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 -bunkier -the ring(daaawno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Matrix reloaded ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 :arrow: Cradle 2 tha grave :arrow: Mro3na dzielnica :arrow: Maind in Manhattan ( LOL :!: Porashqua... ) :arrow: Mafia :arrow: Brown Sugar :arrow: Smokinng ( :| ) P!55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja dzisiaj obejrzałem mój pokój z odsłoniętymi firankami pierwszy raz od dawna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja obejzalem dzisiaj "wpadke" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 A ja sobie obejrzałem coś nietypowego ;) 1989 Playoffs - Bulls vs Cavaliers Game 5 oraz PHI-WSH_ostatni mecz Jordana i Wygralem ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ja niespełnione marzenia i szkoła uwodzenia teraz jestem w trakcie rozliczenia halołińskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 A ja sobie obejrzałem coś nietypowego ;) 1989 Playoffs - Bulls vs Cavaliers Game 5 oraz PHI-WSH_ostatni mecz Jordana i Wygralem ;)) koszykasz z ciebie :) ja ostetnio to Biker Boyz :D Atlantis 2 :wink: Final Destination 2 :D :D The Haunting (horror ) :twisted: Demon.Island (horror ) Taxi 3 :( :( i jeszcze kilka ale nic szczególnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 to taxi 3 już jest... jestem fane,m serii :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja Jackassa The Movie :lol: :lol: :P To jest chore... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja dzisiaj obejrzałem mój pokój z odsłoniętymi firankami pierwszy raz od dawna Przezylem niedawno podobne zjawisko :) To byl szok :) A ja ostatnio bylem w teatrze po raz pierwszy raz w zyciu ROTFL "Rewizor" sie sztuka zwala z Gajosem i Stuhrem (mlodym) Fajna laska tez tam wystepowala w bieliznie takiej z lat 20 normalnie sie zakochac mozna. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja dzisiaj obejrzałem mój pokój z odsłoniętymi firankami pierwszy raz od dawna Przezylem niedawno podobne zjawisko :) To byl szok :) A ja ostatnio bylem w teatrze po raz pierwszy raz w zyciu ROTFL "Rewizor" sie sztuka zwala z Gajosem i Stuhrem (mlodym) Fajna laska tez tam wystepowala w bieliznie takiej z lat 20 normalnie sie zakochac mozna. Pozdro Dexter Hehe no to pewnie o samej sztuce niewiele nam powiesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Hehe no to pewnie o samej sztuce niewiele nam powiesz :D Moge powiedziec a czemu by nie :) Fajna komedia mozna sie posmiac no i poogladac :wink: Zdziwilem sie z lekka bo sie okazalo ze sala wypelniona po brzegi i trudno o bilety, na szczescie siostra pracuje w tym teatrze :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 z ostatnio ogladanych nowosci- horror pt. "rachunek za telefon" thriller pt "rachunek za elektrycznosc" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja obejzalem dzisiaj "wpadke" :DNo i co fajny film?? Wogóle co to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 aRoo"]z ostatnio ogladanych nowosci- horror pt. "rachunek za telefon" thriller pt "rachunek za elektrycznosc" hyhy za prad tez przezylem...ledwo co... ile miales? u mnoe ponad 300 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 A ja sobie obejrzałem coś nietypowego ;) 1989 Playoffs - Bulls vs Cavaliers Game 5 oraz PHI-WSH_ostatni mecz Jordana i Wygralem ;)) szogo, Ty mógłbyśto udostępnić 8O i pytanko masz czegos takiego więcej oczywiśćie interesują mnie pełne mecze, bo na DC kazaa nie ma żadnych fumm games. Qrcze widzę, żę następny Fan Bulls z ery Jordana :D BTW. Ostatnio oglądałęm; Matrix Reloaded Requiem For A Dream Not Another Teen Movie Sposób Na blondynkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 A ja byłem ostatnio na Oszukać Przeznaczenie 2. Noo całkiem niezłe... Poza tym na Matrixie II (no oczywiście! :8 ) "Johny English" też całkiem wporzo, ale do Jasia Fasoli dużo mu brakuje! No i oczywiście ide w najbliższym czasie na 2fast 2furious i na Taxi3 to zdam relacje. Wiem, że są już Divxsy, ale premiera musi byc w kinie! ;-) Acha i nie polecam Pinokio jakby ktoś chciał się wybać z pociechami ;-) :D Totalna kaszana! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 aRoo"]z ostatnio ogladanych nowosci- horror pt. "rachunek za telefon" thriller pt "rachunek za elektrycznosc" hyhy za prad tez przezylem...ledwo co... ile miales? u mnoe ponad 300 :) Ja mialem ponad 200, ale to i tak o 70-80 wiecej niz zwykle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojzuk Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 z horrorow oglądnełem ostatnio The Eye (Jian Gui) japońska produkcja, może nie taka super nowość (2002r.) ale naprawdę godny polecenia :wink: jak ktoś chce niech sobie poczyta...THE EYE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Wymienie tylko warte obejrzenia: 28 Days Later Barbershop Boat Trip Equilibrum - obowiazkowe Le Boulet Old men in cars Phone Booth Saving Grace Serving Sara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalniemi Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 28 days later - nic specjalnego - resident evil tylko soft - i w ogole to cienko sie konczy, ale zobaczyc mozna... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ostatnio byłem w kinie na "Za szybkich i za wściekłych" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jackass the movie i 28 days later Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja se looknelem nowozencow, spoko komedia, i laseczka w glownej roli. polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Aha i Amores Perros ( Życie to dziwka) polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja sobie po raz enty oglądnąłem K-PAX.. za(ciach) film... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja ostatnio patrzylem na to : -jądro ziemi -dark blue -gorąca laska -matrix reloaded -blue crush -boat trip -ciało -city by the sea -equliubrium -extreme ops -jackass the movie -le blouet -nowozency -old school -telefon -pokojowka na manhattanie -riders -schorched -serving sara -taxi 3 -niekwestionowany chyba to wszystko :) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...