gluby Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witajcie. Potrzebuje karty graficznej wyłącznie do pracy biurowej, filmów HD i najważniejsze żeby filmy hd nie zacinały się. Mam zestaw: GA-M57SLI-S4 Athlon™ 64 X2 Dual-Core Pamieć 1 ddr2 800mhz Czy spełnia to zadanie karta graficzna?: http://www.komputronik.pl/product/153576/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Radeon_5450_HIS_1GB_DVI_HDMI_D_sub_PCI_E_.html Bardzo dziękuje za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 jaką kwote chcesz przeznaczyć na grafike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wystarczy używany GF210 za ok 60zł na allegro. Pomyśl jednak lepiej nad sprzedaniem w cholerę tego co masz i zakupem Celerona G550/G1610. Szkoda topić kasę w ten sprzęt. Karta graficzna nie jest regulaminowym tytułem tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gluby Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Mogę przeznaczyć do 150zl ( wyjątkowo 200zl) Ja dostałem ten zestaw od znajomej bez karty graficznej za darmo. Dziękuje za poprawe tematu . Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez gluby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Może zamiast kupować grafikę ,kup Athlona X2 4200+(tylko popatrz jakie CPU obsługuje Twoja płyta główna...),na którym już nie będzie Ci przycinał żaden film.Tego procka,jak poszukasz,dorwiesz za 40zł.Bo więcej nie opłaca się inwestować w ten leciwy komputer.A 150,czy 200 zł..pieniądze wywalone w błoto. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gluby Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Skorzystam z porady z Klausa , sprzedam i dołożę do nowych części. Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...