dkn Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) witam, prosze o pomoc w wybraniu jakiegos chlodzenia pod q6660. mam zamiar proc podkrecac jednak zalezy mi na tym aby byl on w miare cichy. proc bedzie chodzil w budzie wyciszonej matami wiec temperatura w srodku wzrosnie dlatego zalezy mi na czyms wydajnym moze byc uzywka albo nowy czy jest ktos w stanie polecic cos konkretnego? jesli chodzi o cene to lepiej nie szalec. pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez dkn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Tanio http://allegro.pl/ra...3160856947.html trzeba się jednak postarać samemu o backplate lub nakrętki, podkładki i oczywiście wentylator. Nie za drogo ale naprawdę wydajnie - Mugen, należy zwrócić uwagę, aby były odpowiednie zapinki z komplecie. Ceny używek w okolicach 60zł. Zależy co to znaczy tanio. Można iść na całość i brać HR-02 Macho. Będziesz miał tu pełną zgodność z nowymi podstawkami. Najwięcej zależy od tego ile masz miejsca w obudowie, jak wysokie może być chłodzenie. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkn Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) sam myslalem wlasnie kupic macho - wydawalo mi sie to najlepsztym wyjsciem, jednakowoz stwierdzilem ze zapytam tu bo moze nie trzeba wydawac 150zl+. wszystko ok 100-120zl jest dla mnie bardzo sensownym wyborem. czy ma ktos moze jakies doswiadczenie z mugenami? jakies 5-6 lat temu jak skladalem pc to kupilem kilka wentylatorow od scythe i byly tragicznie glosne -od wtedy staram sie unikac tej firmy jak ognia edit - buda to collermaster silencio Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez dkn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...