trzycha Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witajcie.Potrzebuje urządzenie wielofunkcyjne laserowe (kolor) do biura, które byłoby tanie w eksploatacji. Ilość stron w miesiącu to ok 700. Mile widziany byłby duplex choć ciężko będzie o coś ciekawego.Co do ceny to mile widziane będą propozycje w okolicy tysiąca złotych (1,5k to absolutne max i musiałoby być naprawdę warto tyle wydać).Myślałem nad czymś takim HP LaserJet Pro 100 M175nw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monet Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 U mnie w firmie nie tak dawno kupiono Samsunga, jeżeli się nie mylę, to CLP-325W. Jak na razie spisuje się dobrze. Mogłaby być jednak trochę mniejsza, bo ledwo mieści się na biurku. Jednak generalnie mogę go polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksymi Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Polecam Ci stronę www.copyrem.pl. Tam jest duży wybór towaru i na pewno Ci coś doradzą. Edytowane 8 Lipca 2013 przez maksymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...