vidmo002 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam, szukam monitora 22 lub 21.5" i zastanawiam się, który wybrać. Potrzebny głównie do filmów, czasem gier. Potrzebuję jak najlepszą jakość obrazu w tej cenie oraz duży kąt widzenia. Moja grafika GTX560Ti HAWK. Patrzeć tylko na monitory z wyjściem cyfrowym (dvi) czy wystarczy zwykły d-sub z przejściówką? Mogę dołożyć do droższego monitora jeśli na prawdę będzie warto. Warto dorzucić kasę do tego IPSa: LG 21.5" LED IPS224V-PN ? Proszę o wasze propozycje ;) Nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Warto zainwestować w tego LG. Widziałem go u znajomej i muszę przyznać, że robi wrażenie. Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez Merlin85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...