aPaszek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Potrzebny mi taki bios: Award Intel I945P BIOS for 8I945PM 10z NFZ góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ta plyta to badziewny oem, zapewne dla PB. Jezeli dziala to nie ruszaj biosu, wgrywanie innego/nowszego i tak nic Ci nie da. Dla pewnosci mozesz podac dokladny model plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aPaszek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ta płyta to GIGABYTE 8i945PM-RH. Potrzebuje biosu bo nie widzi mi RAM 4gb i na karcie graf. jest 1GB może z nowym biosem zobaczy. Teraz widzi 3.4gb ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kto nie widzi RAM 4GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aPaszek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Podczas startu komputera komputer wyświetla 3.4gb ram. System mam 64bit. HWiNFO64 pokazuje wszystkie 4 banki obsadzone każdy po 1024MB (tyle jest na płycie), ale system pokazuje że dostępne jest 3,25gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...