adica93 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Kupiłem Nokię N96 bez LCD (bo wyświetlacz kupiłem kiedyś i leżał cały czas bezużyteczny lecz nie wiem czy na 100% działa). Założyłem ten LCD i włączyłem telefon lecz przy włączeniu zaświeca się tylko klawisz nawigacyjny (klawiatura się nie podświetla) i telefon wibruje a wyświetlacz jest czarny, nic nie pokazuje i nie słychać tej melodyjki na początku co jest. Podczas podłączania telefonu pod komputer program "Nokia PC Suite" normalnie wyszukuje telefon i można przeglądać jego zawartość. Nie wiem co to może być. Nic więcej nie robiłem z tym telefonem. Proszę o pomoc. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez adica93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Albo LCD wadliwy badz zle wpiety albo tasma uszkodzona albo cos jeszcze glebiej. Jesli jestes pewny, ze LCD sprawny to stawialbym na tasme - padaly dosc czesto. Soft mozesz wykluczyc bo o ile te telefony mialy z nim problem o tyle wowczas nie odpalaly sie do konca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 sprawdź jeszcze raz cy wszystko dobrze styka albo taśma padła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...