Skocz do zawartości
mostom

Epox 8RDA i 8RDA+.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak se przeglądam te wszystkie wątki i mam pytanie. Czym się różni epox 8RDA od tego z plusem?

Tylko FireWire i kartą sieciową ? Jak mi to nie jest potrzebne to nie warto kupować płyty z + ? Czy jeszcze jest jakaś różnica w dźwiękówce ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak + ma sandostrma naprawde wypasona karta dzwiekowa testowałem u kupmla i sie lajwy i inne szmery bejery chowają a w tej bez plusa jest jakaś zwykła dziwiekówka nie pamietam jaki model a nie chce mi sie instrukcji szukać ale też jest niczego sobie napewno lepsza od Ac97 którą miałem zintergowaną na ecsie ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy tak trudno zajrzeć na przyklejony temat > może nie tylko ty masz problemy z tą płytą i już inni rozwiązali twój problem.

wielki lol z ciebie, lama totalna. szukać to już nie można od ciebie wymagać ale do przyklejonego tematu wypadało zajrzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbys przegladal tak te wszystkie watki to bys wiedzial czym sie rozni :D :[ 

jest tez rowniez cos takiego jak strona producenta :/ 

a co do dzwiekowki to tak jak napisal MaKaR

Wszystko poprzeglądać jest troszkę ciężko, na stronie producenta byłem i właśnie chciałem się upewnić.

Najciekawsze, że na stronie Epoxa jest podane, że obie płyty mają taką samą dźwiękówkę - dlatego chciałem zasięgnąć waszej rady - opisywaliście, że karty dźwiękowe na obu płytach są inne..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...