duduś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam. Mam pytanie czy ASRock ZH77 Pro3 pozwala na podniesienie o +4 mnożników Turbo Boost w procesorach i5? Wg manuala ze strony producenta płyty głównej jest taka opcja. Strona 46 http://download.asrock.com/manual/ZH77%20Pro3.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jak w manualu jest napisane ze sie da to raczej sie da zrób tak jak piszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duduś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak by mógł się wypowiedzieć posiadacz płyty z chipsetem H77 czy taka opcja działa, gdyż ja dopiero planuję zakupić tą płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A ty mógłbyś zacytować konkretne zdanie z instrukcji obsługi, gdzie takie coś jest napisane? Bo ja nie mogę się doszukać. Z tego co wiem ten chipset nie umożliwia takiego zabiegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duduś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 OK, co prawda napisałem na której stornie, o to cytat z instrukcji "CPU Turbo RatioUse this item to change the ratio value of this motherboard." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...