Skocz do zawartości
Krootki

Ehhh te dziewczyny....

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio jadąc po osiedlu wcześnie rano widziałem dwa barany (owce? - nie wiem czym to sie rozni, a poza tym rano bylo) biegnące po ulicy i psa, które je poganiał...  :wink: A zapewniam, że to u mnie nie jest częstym widokiem :>

eej Lisek nie pij tyle

ostatnio czesciej lapia pijanyc kierowcow i rowerzystow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio jadąc po osiedlu wcześnie rano widziałem dwa barany (owce? - nie wiem czym to sie rozni, a poza tym rano bylo) biegnące po ulicy i psa, które je poganiał...  :wink: A zapewniam, że to u mnie nie jest częstym widokiem :>

Barany maja rogi a owce nie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, jakbym mial laske, ktora podkreca kompy to bym sie chyba zanudzil.

Ile mozna sluchac o OC ?

Wchodze na WP, a tam baner z Komputer Swiat "podkrec na maxa", wchodze na tweaka to prawie 90% o podkrecaniu, sam krece kompa, czasami sie pobija wyniki w 3dm to trzeba podkrecic jeszcze bardziej.

Jezeli szedlbym na randke i laska zaczelaby zagadywac o OC to spierd**** gdzie pieprz rosnie :)

A tak powaga to looz kobita musi byc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No powiem, że mnie wcięło 8O Żeby jeszcze o jakimś coolerku mówiła, to jeszcze spox. Ale od razu Peltiery 8O 8O 8O Osobiście nie chciałbym mieć kobiety o podobnym hobby. Kiedyś OC było niejako elitarne, a teraz to już i kobitka "kręci". Ech.....

Z chęcią pogadałbym jednak z tą dziewczyną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z chęcią pogadałbym jednak z tą dziewczyną.

Ja równiez ;]

Heh jak zobaczylem tylko tytół topicu , juz myslalem ze znowu bedzie o podrywaniu dziewczyn itp. ale jak przeczytalem pierwszy post to >> 8O 8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie, jestem załamany...Moja klasa 24 chłopaków i 4 dziewczyny :cry: Już gorzej być nie mogło...Panie Boże skoro Ty tak, to spraw chociaż, aby były brzydkie i głupie... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio jadąc po osiedlu wcześnie rano widziałem dwa barany (owce? - nie wiem czym to sie rozni, a poza tym rano bylo) biegnące po ulicy i psa, które je poganiał...  :wink: A zapewniam, że to u mnie nie jest częstym widokiem :>

Barany maja rogi a owce nie ;]
No wałaśnie też mi tak zasugerowano, jednak wstrząśnięty tym widokiem nie jestem w stanie sobie przypomnieć jak tam było z rogami. W każdym razie moja Kasia może to potwierdzić (a przynajmniej mam taką szczerą nadzieję :>).

Mojz anjomy sie kiedysniezle wkrecil. W klasie 30 dziewczyn i 2 chlopakow :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek > Ty to potrafisz pocieszyć... ;) Ja mam życiowego pecha i wiedziałem, ze tak będzie... Inni kumple mają 20dz 8ch, a ja jedyny inaczej, chyba będzie trzeba orientacje zmienić na te 3 lata bo się zanudzę... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:cry: Qrcze właśnie się dowiedziałem, że jedna (fajna) laska z mojej klasy przenosi się do innej budy :cry: Pozostaje 24 chłopów 3 dziewczyny... W którym momencie, ja tak zgrzeszyłem :cry: Znając życie to te 3 się też przeniosą gdzie indziej i pozostanie 24 chłopaków :cry: Matka dobrze mówiła żebym do Poznania szedł, teraz żałuję... Czy ktoś też ma taką beznadziejną sytuację jak ja :?:

PS. Przecież po tej szkole to ja wogóle nie będę wiedział jak się z dziewczynami gada... :lol: Dobrze, ze chociaż przerwy będą... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:cry: Qrcze właśnie się dowiedziałem, że jedna (fajna) laska z mojej klasy przenosi się do innej budy :cry: Pozostaje 24 chłopów 3 dziewczyny... W którym momencie, ja tak zgrzeszyłem :cry: Znając życie to te 3 się też przeniosą gdzie indziej i pozostanie 24 chłopaków :cry: Matka dobrze mówiła żebym do Poznania szedł, teraz żałuję... Czy ktoś też ma taką beznadziejną sytuację jak ja :?:

PS. Przecież po tej szkole to ja wogóle nie będę wiedział jak się z dziewczynami gada... :lol: Dobrze, ze chociaż przerwy będą... :twisted:

No to bedziesz mial malutki problem ze swoja klasa ;];]. Przyzwyczaisz sie i bedzie dobrze ;];]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ciekawe co będzie u mnie po wakacjach , a na szkołe się jeszcze sam zdecydować nie moge /umiem :) ale też łaskawy Panie spraw aby w mojej klasi było jak najwiecej dziewczyn 31/32 osoby i żeby każda z nich była niezłym towarkiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaahahahahahahahhahahahaa

a ja sie dopiero ciesze

tak sie modlilem i jezeli dyrektorka przyjmie moje odwolanie (mysle ze przyjmie)

to na 34 osoby bede mial 30 dziewczyn w klasie!!!!!!!!!

to sie nazywa szczescie :D:D:D:D:D:D

tylko z drugiej strony malo cos bedzie nas chlopakow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ares > Powiem tyle: co za dużo to nie zdrowo ;) Z kim będziez mógl się napić porządnie :twisted: Zresztą ja bym się za szybko nie cieszył, bo na 30 dziewczyn w klasie może nie być żadnej fajnej... ;) A tak poza tym to na jaki profil się wybrałeś do tego LO że tyle dziewczyn :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biologia - Informatyka - Fizyka ::twisted::

no widzialem dzisjaj 3 to woooooooooow :) nie idzie, przeciez ja sie wtej klasie nawet nie bede mugl skupic jak pozostale 27 bedzie takich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi