Skocz do zawartości
Krootki

Ehhh te dziewczyny....

Rekomendowane odpowiedzi

Są tam jeszcze jakieś wole miejsca :?: Punktów mi na pewno starczy, a co mi tam te 400km do szkoły :) Życie jest niesprawiedliwe jednym daje więcej, innym mniej, a mnie nic... Ot takie moje motto od dzisiaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdzie sie napewno jak powiesz dyrekcji ze przyjechales 400km stad to ich wezmiesz na litosc :) napewno cie przyjma, przyjezdzaj bo jest nieparzyscie chlopakow w klasie i nie bede pewnie mial z kim siedziec w lawce chyba ze z jakas seniorita :) tzn jeszcze nie wiem czy nie odrzuca mojego podania do szkoly ale chyba nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekam, aż będziesz miał zdjęcia klasowe ;)

A tak wracając po części do tematu: Jedyne co dobre to to, że jestem na języku francuskim...Moja grupa ma liczyć 16 osób, w tym prawdopodobnie nie ma chłopaków, albo jest 1 :) Tylko na co mi to jak to tylko 3 razy w tygodniu :?

A wracając już wogóle do tematu: To moja kuzynka zagrywa się FPPami i RTSami(a ma 20 lat...), może to nie kompy, ale podobna dziedzina :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie... no taka dziewczyna.. Ale powiem wam ze dużo się zmienia. Ja już długo siedze w klimacie dc itd.. Nawet kiedyś bym nie pomyślał że tyle dziewczyn potrafi siedziec 24 h na hubie i ssać pliki... pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi