CePeK Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Są tam jeszcze jakieś wole miejsca :?: Punktów mi na pewno starczy, a co mi tam te 400km do szkoły :) Życie jest niesprawiedliwe jednym daje więcej, innym mniej, a mnie nic... Ot takie moje motto od dzisiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Znajdzie sie napewno jak powiesz dyrekcji ze przyjechales 400km stad to ich wezmiesz na litosc :) napewno cie przyjma, przyjezdzaj bo jest nieparzyscie chlopakow w klasie i nie bede pewnie mial z kim siedziec w lawce chyba ze z jakas seniorita :) tzn jeszcze nie wiem czy nie odrzuca mojego podania do szkoly ale chyba nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Poczekam, aż będziesz miał zdjęcia klasowe ;) A tak wracając po części do tematu: Jedyne co dobre to to, że jestem na języku francuskim...Moja grupa ma liczyć 16 osób, w tym prawdopodobnie nie ma chłopaków, albo jest 1 :) Tylko na co mi to jak to tylko 3 razy w tygodniu :? A wracając już wogóle do tematu: To moja kuzynka zagrywa się FPPami i RTSami(a ma 20 lat...), może to nie kompy, ale podobna dziedzina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Heh, ale beka :) Myślałem, że jakiś dziwny topik po pijaku założyłem a tu okazuje się, że to jakiś sprzed roku odgrzebany.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 U mnie w klasie (liceum profilowane - zarzadzanie informacja) - 32 chlopakow, 4 dziewczyny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 fajnie... no taka dziewczyna.. Ale powiem wam ze dużo się zmienia. Ja już długo siedze w klimacie dc itd.. Nawet kiedyś bym nie pomyślał że tyle dziewczyn potrafi siedziec 24 h na hubie i ssać pliki... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...