pawelw111 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, mam takie pytanie dotyczące Asusa S96S. Sytuacja mianowicie jest taka, dostałem już go w takim stanie i nie wiem co się z nim wcześniej działo. Jak go dostałem brak obrazu na matrycy, zewnętrznym monitorze również. No to karta pewnie, bo wiadomo jaka jest w tym modelu. Podgrzałem hot airem i dało rade, obraz był elegancki, ale po skręceniu laptopa nic, znowu to samo. Rozkręciłem i znowu działa. Nie wiem co jest. Jak ruszam płytą głowną góra/dół do górnej panelu/dolnego gdzieś traci obraz i chyba też zasilanie, bo dioda z zielonej wskakuje na pomarańczową i się laptop wyłącza i wtedy już brak obrazu. Za parę min go włącze i już obraz jest. Wtedy np pochodzodzi 10sek czy 10 min, wyłącze go i włącze to samo brak obrazu. Głównie chodzi o to, że po resecie/wyłączeniu komputera nie wstaje obraz. Dopiero odczekaniu jakiś 2min. Może ktoś się z czymś takim spotkał i coś poradzi? Dzięki, pozdrawiam Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez pawelw111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...