stepnikp Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, przeszukałem wstępnie Internet bez większych rezultatów, więc chciałbym zapytać. Poszukuję programu, który mógłbym zainstalować na swoim komputerze stacjonarnym. Program służyłby do emisji reklam na telewizorach w markecie. Scala chyba takimi nośnikami się zajmuje, jednak jest zbyt droga. Poszukuję chociaż póki co instrukcji obsługi bym wiedział jak to wygląda i z czym to się je. Znalazłem też http://www.hyundaimbox.pl/mBox_L110.html jednak takie rozwiązanie mnie nie interesuje. Jeśli zły dział, to proszę o przeniesienie i o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Do każdego tv chcesz podpinać kompa stacjonarnego? Jak to sobie wyobrażasz? Ile tych marketów? Ile tv w markecie? Chcesz na bieżąco zmieniać z kompa repertuar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Temat tak niejasno opisany, ze potrzeba wiecej szczegolow. Material w supermarketach najczesciej jest puszczany z jednego komputera, a nastepnie replikowany na multiplexerze na innych wyjsciach. Reklamy - zalezy jak to jest zrobione, czesc jest we flashu, inne jako pliki video. Jesli pliki video to starczy pewnie jakis tylko odtwarzacz z playlista z katalogu i wio. Pytanie tylko o dystrybucje - na kartach SD czy moze pobierane z internetu? Kazde ma swoje plusy i minusy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam. Komputer podłączony do internetu i rozdzielony sliterem na 4 wyjścia przy kasach. Będą puszczane spoty avi jak i swf. Ustawianię ręcznej pętli męczące jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...