kamill94 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czy opłaca się kupić taki oto zasilacz modularny używany z allegro? http://allegro.pl/coolermaster-620w-max-silentpro-m500-modularny-i3177773574.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o ten konkretny model to tak.Zasilacz ten posiada certyfikat 80 + Bronze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamill94 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 tak konkretnie ten to dzięki wielkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 z tej aukcji nie kupuj ja tez miałem od nich zasilacz kupić ale w necie poczytałem i się okazało że oni sprowadzają zasilacze z Niemiec i naprawiają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 używany zasilacz i 12 miechów gwarancji, to nie tak zle. No chyba ze ciezko u nich gwarancje wyegzekwować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamill94 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 z tej aukcji nie kupuj ja tez miałem od nich zasilacz kupić ale w necie poczytałem i się okazało że oni sprowadzają zasilacze z Niemiec i naprawiają a możesz mi konkretnie powiedzieć co mówią na tych forach bo mam pewne wątpliwości teraz bo już prawie kupiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zriel Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nie wiem co piszą na forach, ale widzę często ich aukcje i śmiać mi się chce jak nabijają ludzi w butelkę, że nie wspomnę o cenach z kosmosu. Także w tej aukcji stosują ściemę wystarczy spojrzeć na 620 W zdopiskiem max żeby wiedzieć o co chodzi, nie wiem skąd oni to zresztą wzięli bo nawet z certyfikatem 80+ takiej mocy z nominalnych 500 W jakie ma ten zasilacz nie uzyskasz -chyba że chodzi o tzw. moc chwilową, ale ta jak sama azwa wskazuje jest chwilowa. Jak dla mnie wystarczy popatrzyć na inne aukcje tej firmy z nowym sprzętem żeby zobaczyć jaką ściemę i konfiguracje z d*** wciskają ludziom i do tego jeszcze zbyt drogo żeby omijać ten sklep z daleka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 zariel, milczenie jest złotem. Obiło ci się o uszy takie porzekadło? http://www.coolermaster.com.pl/product.php?product_id=4196 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zriel Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) zariel, milczenie jest złotem. Obiło ci się o uszy takie porzekadło? http://www.coolermaster.com.pl/product.php?product_id=4196 Obiło jednakże to co jest podane w linku który dałeś to jest tzw. moc chwilowa - więcej niż kilka sekund ten zasilacz tego nie zniesie, ale w tej aukcji umieszczają to na paczątku opisu żeby kogoś skusić. Realna sprawność tego zasilacza - jak wynika z testów na tom's hardware wynosi 84% przy pełnym obciążeniu. Jest to całkiem dobra sprawność i ogólnie zasilacz jest ok. Mnie nie podoba się tylko podejście sklepu do klienta - to że próbują go skłonić do zakupu wyszczególniając moc chwilową zamiast realnej. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez zriel 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Obiło jednakże to co jest podane w linku który dałeś to jest tzw. moc chwilowa - więcej niż kilka sekund ten zasilacz tego nie zniesie Dostajesz tzw. ZPP na 7 dni. Możesz się douczyć. Może dojdziesz też do wniosku, że nie warto wypowiadać się tym, o czym nie masz pojęcia. Co do linkowanej aukcji, rzadko można spotkać tak pełne opisy zasilaczy. Jak byk jest napisane, moc 500W (max. 620W). Tytuł aukcji na allegro ma często przykuć uwagę a nie opisać produkt. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja mam zasadę na allegro taką, że jak ktoś ma za duże czcionki oraz za dużo kolorów na allegro to nawet nie czytam dalej akucji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jeśli masz obawy co do tego zasilacza to możesz kupić u innego sprzedawcy.Sprzedawca ma ponad 30tys sprzedanych rzeczy a zaledwie 26 negatywnych komentarzy. Natomiast nowe zasilacze modularne kosztują w granicach 260 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...