Heisenberg Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam! Nie wiem dokładnie gdzie założyć temat więc zakładam tutaj. Panowie mam pytanko: posiadam 2 listwy zasilające, do jednej podłączony jest PC, monitor i głośniki, do drugiej TV, dekoder i router. Pierwszą listwę wyłączam na noc kiedy nie korzystam z komputera, natomiast nie wiem jak postępować z drugą, ponieważ router i dekoder mam od wczoraj i nie wiem czy muszę wyłączać listwę na noc, czy jak pozostanie włączona to nic się nie stanie. Proszę o odpowiedzi, z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A co miałoby się stać przy włączonej listwie. Nie za bardzo rozumiem sens wyłączania którejkolwiek z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Proponuje wyłączać, ponieważ w nocy może ktoś się za pomocą routera włamać na dekoder i np ukraść kanały. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 up hahaha nie musisz wyłączać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Niech wyla'ncza zaoszczedzi w ten sposob 1,5zl na miesiac rocznie to na dwa dobre browary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...