Skocz do zawartości
Caleb

Generator wykresów w artykułach

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ho!

Pewnie część z Was zauważyła, że przechodzimy na generator wykresów, który wystartował w TYM ARTYKULE

Generator wciąż jest w fazie testów, chociaż w 90% przypadków powinien śmigać bez problemów (zwłaszcza pod Chrome). Jeśli jednak coś znajdziecie, co można lub wypadałoby poprawić, to piszcie w tym temacie :> 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WRESZCIE działa wyszukiwanie tekstu Dołączona grafika

Pod FF 20 dziala ok.

Pytanie z innej bajki, zamierzacie zrobic np sekcje wykresow/rankingow jak np jest na kilku innych znanych seriwsach. Testujecie tego, to moze by sie przydalo..

Edytowane przez _KaszpiR_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajną funckcjonalnością byłoby dodanie możliwości wyboru przez użytkownika, który testowany komponent podświetlić we wszystkich wykresach w artykule. Jeśli sprzętu jest dużo (np. test 30 dysków ssd) a mnie interesuje jeden konkretny na tle pozostałych 29, wtedy sobie go zaznaczam i nie mam problemu ze znalezieniem na go wszystkich wykresach. Wiem, że istnieje coś takiego jak wyszukiwarka ale to wydaje się wygodniejsze, zresztą to tylko taka propozycja bo nie mam pojęcie czy jest to możliwe i jakich nakładów pracy wymagałoby wprowadzenie takiej zmiany. Pozdrawiam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajną funckcjonalnością byłoby dodanie możliwości wyboru przez użytkownika, który testowany komponent podświetlić we wszystkich wykresach w artykule. Jeśli sprzętu jest dużo (np. test 30 dysków ssd) a mnie interesuje jeden konkretny na tle pozostałych 29, wtedy sobie go zaznaczam i nie mam problemu ze znalezieniem na go wszystkich wykresach. Wiem, że istnieje coś takiego jak wyszukiwarka ale to wydaje się wygodniejsze, zresztą to tylko taka propozycja bo nie mam pojęcie czy jest to możliwe i jakich nakładów pracy wymagałoby wprowadzenie takiej zmiany. Pozdrawiam ;]

Na chwilę obecną nie jesteśmy w stanie czegoś takiego do generatora wprowadzić, w ogóle chyba nie jest to możliwe w naszym systemie. Muszę podpytać, ale daję 1% szans na powodzenie ;/ 

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi