Caleb Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Hej ho! Pewnie część z Was zauważyła, że przechodzimy na generator wykresów, który wystartował w TYM ARTYKULE Generator wciąż jest w fazie testów, chociaż w 90% przypadków powinien śmigać bez problemów (zwłaszcza pod Chrome). Jeśli jednak coś znajdziecie, co można lub wypadałoby poprawić, to piszcie w tym temacie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) WRESZCIE działa wyszukiwanie tekstu Pod FF 20 dziala ok. Pytanie z innej bajki, zamierzacie zrobic np sekcje wykresow/rankingow jak np jest na kilku innych znanych seriwsach. Testujecie tego, to moze by sie przydalo.. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Pytanie z innej bajki, zamierzacie zrobic np sekcje wykresow/rankingow jak np jest na kilku innych znanych seriwsach. Testujecie tego, to moze by sie przydalo.. Zachodzi taka możliwość :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 jeszcze jedno, w nowym lauoucie wyrazniej w CSS zaznaczylibyscie aktywną piodstrone artykulu. AKtualny bold to za malo, starczy zmienic styl np na czarne tlo. Male a cieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtymber Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Fajną funckcjonalnością byłoby dodanie możliwości wyboru przez użytkownika, który testowany komponent podświetlić we wszystkich wykresach w artykule. Jeśli sprzętu jest dużo (np. test 30 dysków ssd) a mnie interesuje jeden konkretny na tle pozostałych 29, wtedy sobie go zaznaczam i nie mam problemu ze znalezieniem na go wszystkich wykresach. Wiem, że istnieje coś takiego jak wyszukiwarka ale to wydaje się wygodniejsze, zresztą to tylko taka propozycja bo nie mam pojęcie czy jest to możliwe i jakich nakładów pracy wymagałoby wprowadzenie takiej zmiany. Pozdrawiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Fajną funckcjonalnością byłoby dodanie możliwości wyboru przez użytkownika, który testowany komponent podświetlić we wszystkich wykresach w artykule. Jeśli sprzętu jest dużo (np. test 30 dysków ssd) a mnie interesuje jeden konkretny na tle pozostałych 29, wtedy sobie go zaznaczam i nie mam problemu ze znalezieniem na go wszystkich wykresach. Wiem, że istnieje coś takiego jak wyszukiwarka ale to wydaje się wygodniejsze, zresztą to tylko taka propozycja bo nie mam pojęcie czy jest to możliwe i jakich nakładów pracy wymagałoby wprowadzenie takiej zmiany. Pozdrawiam ;] Na chwilę obecną nie jesteśmy w stanie czegoś takiego do generatora wprowadzić, w ogóle chyba nie jest to możliwe w naszym systemie. Muszę podpytać, ale daję 1% szans na powodzenie ;/ Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...