koniMax Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Prosto-Jakie głośniki w systemie 2.0 do 400zł, myślałem wiele o microlab 6c ale różne są opinie...Ewentualnie 2.0+wzmacniacz. Zależy mi przedewszystkim na czystym dźwieku nie jakimś super bassie który słychać zamiast muzyki. Co polecacie? Napisze już teraz że czytałem regulamin i tam niema nic o "audio" ale to audio do PC to proszę o tolerancje dla tematu i PROSZĘ POMÓC. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez koniMax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Doprawdy? Poleciałeś po drugim i jedenastym punkcie. Przenoszę w odpowiednie miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floppek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dysp[onujesz całkiem przyzwoita kwota jeśli idzie o te głośniki, osobiście brałbym coś takiego http://www.komputronik.pl/product/176067/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/MODECOM_2_0_MC_SHF56U.html (podałem tylko przykładowy sklep) Graja całkiem przyzwoicie i fajnie wyglądają jesli dodasz do swojej kwoty trochę więcej ok 430 to możesz kupić mocniejzse głośniki tego samego producenta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Niestety max to 400zł ;/ Te modecomy ładne i opinie dobre ale sama firma "modecom" coś mnie odrzuca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...