czaczacza Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam wszystkich zgromadzonych. W tej chwili mam podpisaną umowę z Orange na Internet stacjonarny wraz z telefonem. Pierwszą umowę podpisałem 2008-07-22 (1 na 3lata, 2 na 2lata 3 na 2 lata). Obecnie; Plan taryfowy: Orange Freedom. Twoja umowa kończy się dnia: 2013-07-22. Mam dylemat, otóż umowy z Orange na ten Internet mają być nie przedłużane. Zastanawiam się nad Neostradą, ale tu nasuwa się pytanie: jak z priorytetem na linii. Proszę podsuwać różnych operatorów, którzy oferują minimum telefon stacjonarny wraz z Internetem stacjonarnym, najlepiej jeszcze z pakietem kanałów telewizyjnych. Lokalizacja; Stąporków, świętokrzyskie. Wymagania; Telefon stacjonarny; - Internet stacjonarny; - Pakiet kanałów telewizyjnych;- Cena za całość najlepiej do 125zł Poniżej dorzucam Sc z parametrów routera; (szału nie ma duqy nie urywa), lekkie zmiany na linii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Nie wiem czy w twoim mieście jest UPC, musisz przedzwonić. http://promocje.upc.pl/pakiet-internauty Pierwsze 3 miesiące 95 zł pozniej 135 zł, wiec wychodzi dokladnie 125 zł miesiecznie. Edytowane 1 Maja 2013 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...