introvert Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziwna sprawa, ale nie znalazłem tematu zbiorczego o GTX460... Do rzeczy. Mój Giguś GTX460 1GB OC (to ten z dwoma wentylatorami) zaczął sypać artefaktami. Pomyślałem, że mogę go wykorzystać jako kartę wspomagająca PhysX. I tu pojawia się pytanie. Czy - wykorzystując kartę tylko do obliczeń PhysX - mogę zdjąć całe chłodzenie (radiator i wentyle), czy też bez tego goła karta się spali? Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez introvert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat1166 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 spali się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nawet nie próbuj tego robić, to poroniony pomysł. Był dzisiaj już temat speca który włączył 6870 bez chłodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jest jakaś pandemia głupoty czy co? 1) Możesz zdjąć. I patrzeć na dym. 2) GTX 460 do physx to 'lekko' poroniony pomysł. 3) http://forum.purepc.pl/topic/348266-problem-gigabyte-gtx460-768mb/ nazwa lekko myląca ale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...