bajbus. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, mam zamiar kupić komputer stacjonarny do gier za max 2600 zł z system w cenie. Prośba moja jest taka abyście pomogli mi znaleźć taki zestaw. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez bajbus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A do polecanych zestawów patrzyłeś ? W7 X64 Home Premium to koszt 356 zł , chyba że chcesz Win8 - wtedy to koszt 348 zł . Czyli na kompa zostaje jakieś 2 250 zł . Najlepiej wyjdzie ten zestaw + wymiana procka na I5 3350P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbus. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Dobry bedzie do tych nowszych gier? Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez bajbus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 I5 3350P + HD7850 da sobie radę z większością nowych gier . Rozdziałka FullHD + wysokie detale zapewnione . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbus. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Zamiast zasilacza SilentiumPC Deus 500W można wziąć Thermaltake Smart SE Modular 530W? I do tego dysk Seagate Barracuda, 3.5", 1T bo tylko 30 zł różnicy. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez bajbus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Można , TT mocniejszy i w dodatku modularny , a także lepiej wykonany . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbus. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Wychodzi mi 2598,01 zł + buda jeszcze. Bude chciałem gladius m40 pure black - 200 zł i wychodzi mi około 2800 zł a nie tego oczekiwałem. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez bajbus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zapomniałem że w zestawach PPC nie ma budy . Proponuję SPC Brutus 410 za 135 zł , ew. jak chcesz mieć USB 3.0 z przodu to Brutus 430 za 170 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbus. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Głupie pytanie ale nie orientuje się w tym, czy jest możliwe że jakiś kumpel dał/pożyczył mi windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Pytaj się kumpla a nie tutaj . A czemu - patrz regulamin forum . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jeśli kumple fundują ci prezenty za kilka stówek to tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbus. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Chodzi o to że oni mają go już zainstalowanego i czy można kilka razy tak zainstalować na różnych kompach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Albo zaczniesz czytać ze zrozumieniem, co napisane, albo będę musiał wysłać cię na długi weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Chodzi o to że oni mają go już zainstalowanego i czy można kilka razy tak zainstalować na różnych kompach? Albo zaczniesz czytać ze zrozumieniem, co napisane, albo będę musiał wysłać cię na długi weekend. wniosek - nie (; sorry za ot ale biorąc pod uwagę rozwoj tego tematu nie moglem sie powstrzymać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbus. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) A czy nie lepiej wziąć już Ubuntu? Sorry ale nikt nie wspomniał o innym systemie, teraz już się opłaca instalować ubuntu lub inny Linux Mint. W obecnym stanie są one na tyle łatwe i zrozumiałem, tak że każdy amator (czy nowicjusz) powinien bez problemu sobie poradzić. Bez trudu teraz można pograć a nawet instalować windowskie programu dzięki zintegrowanego Wine+POL (play online linux). To prawda, mozna mieć troche drobny problem ze sterownikami, bo tu już trzeba będzie wziąć i ręcznie je instalować a w sieci jest tego pełno (tych własnościowych i niewłasnościowym sterowników, polecam to drugie). I nie trzeba już się męczyć z komendami od tego jest też w formie graficznym (Synaptic). Jeśli temu autorowi nie ma zamiaru poświęcić nauki nowemu systemu rodziny Unix...no cóż pozostaje Windows jak woli. Proponuję przetestować. Edytowane 1 Maja 2013 przez tyranxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...