enk1du Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Potrzebuję AP lub routera, żeby wzmocnić sygnał do TV. Główny router (D-Link DIR-615) jest na innym piętrze niż TV, więc sygnał jest słaby i często się gubi. AP musi zbierać sygnał wi-fi, a net chcę puścić po kablu do TV. Jak najtaniej, jak najlepiej. Co polecacie? Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez enk1du Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Np tplink WR743ND, może pracować w trybie wisp, ap klient, router lub repeater. W twoim przypadku myślę że dobry będzie tryb wisp Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 2 Maja 2013 przez Bródka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPX_pl Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jak najtaniej czyli ile dokładnie? Bo z doświadzenia wiem,że tani sprzęt generalnie nie jest zbyt dobry i stabilny pod względem jakościowym,wiec lepiej dołożyć i wybrac coś soldinego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 WR743ND w trubie repeater może pracować tylko z drugimi TP-linkiem. Odpowiadając na pytanie autora tematu TP-Link WA850RE lub WA730RE - wzmacniacz zasięgu - LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Jak chcesz oglądać filmy HD z sieci/internetu/dlna to temat WiFi odpuść. Najlepsza opcja może być w takim wypadku użycie adapterow powerline. Przy wykorzystaniu WDS do dystrybucji sygnału wifi nie uzyskasz więcej niż 3MiB/s. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...