Gość knix Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Witam mam dylemat którą z platform (xbox360,ps3) ze względu na gry podane w tytule czytałem wiele opinii i nw na którą się zdecydować. Czy mógł by ktoś mi powiedzieć jak się ma sprawa z tymi aktualizacjami do GT5 bo wiem że jak ja wydano było mnóstwo błędów itp. Dzięki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Wyjć!1jeden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość knix Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Ok dzięki jest ktoś normalny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) No panie czasem mi tak mówią żem idiot. Ale przynajmniej umim czytać i korzystać z forum.. http://forum.purepc.pl/topic/332004-forza-motorsport-4/ O GT5 sobie sam poszukaj. A tak w ogóle w sprawie gier konsolowych polecam google i inne forum ów konsolom poświęcone. Orgiusz... Edytowane 2 Maja 2013 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Si vis pacem para bellum. Kolejny bezbłędnie debilny temat użytkownika mającego problemy z przyswojeniem sobie prostych zasad. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...