Arkad Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Na rynku jest masa płyt głównych przeznaczonych dla najwyższego segmentu podstawki LGA 1155. Nowa rodzina urządzeń od MSI o nazwie Gaming dedykowana jest jednak graczom i entuzjastom. Chociaż producent w ofercie posiada równie ekstremalne produkty z rodziny MPower, to jednak znalazł miejsce, aby do swojego portfolio dorzucić jeszcze trzy wyróżniające się na tle szarych, typowo budżetowych produktów płyty - G43, G45 i GD 65 Gaming. Już na samym wstępie omawiana dziś płyta przyciąga wzrok każdego miłośnika sprzętu, bowiem jej możliwości w teorii wydają się być nietuzinkowe. Oczywiście każda nowość, szczególnie ta dedykowana określonej grupie osób zwanych graczami, odznacza się zwykle wyższą ceną. Czy Z77A-G45 to produkt dobry, ciekawy i na tyle interesujący, aby polecić go komputerowym zapaleńcom zamiast Z77A-G43? Gotowi? To poznajcie subiektywne odczucia z użytkowania tego modelu - zapraszam. Autor: Adonim - Robert Żabiński Recenzja użytkownika: MSI Z77A-G45 Gaming Edytowane 5 Maja 2013 przez Arkad 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Ile można wałkować te sama płyte ? Płyta powinna oblecieć wszytkich testerów i wspolnie powinniscie napisac wspolna recke bo i czytanie recki nr 1 a pozniej nr 2 i porównywanie tego zamiast wszystko w jednym. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juh Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) A ja mam pytanie czy dołączone kable sata mają takie same końcówki "płaskie" czy z jednej strony jest w kształcie litery "L" a drugi płaski? Pytam, ponieważ stoję przed zakupem tej płyty jednak mam 8 dysków w obudowie i jest problem z podpięciem sata jak są one wygięte w kształcie litery L. Edytowane 5 Maja 2013 przez juh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) cyt: " Szybkość kości ustawiona jest domyślnie na 1333 MHz. Niestety, to typowa przypadłość płyt MSI, bo w innych modelach MSI jakie użytkowałem bywało tak samo." Przecież to określa JEDEC. Nie jest to żaden wymysł czy też wada MSI. Startuje na 1333 1.5V a później można sobie ustawić co się chce. Szkoda, że kolejny tekst jest publikowany bez wcześniejszej korekty. Zbyt dużo luźnych sformułowań kwalifikuje ten tekst jako mało profesjonalny, Zgadzam się z przedmówcą. Zrobić jedeną recezję a porządnie. Edytowane 6 Maja 2013 przez jacekcz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 A kumacie różnicę między GD65 a G45? HELLO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 A ja mam pytanie czy dołączone kable sata mają takie same końcówki "płaskie" czy z jednej strony jest w kształcie litery "L" a drugi płaski? Pytam, ponieważ stoję przed zakupem tej płyty jednak mam 8 dysków w obudowie i jest problem z podpięciem sata jak są one wygięte w kształcie litery L. A co za problem dokupić kable jakie potrzebujesz? Chyba na tej podstawie nie wybiera się płyty?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...