akszon Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Witam, chcę kupić monitor 22", do tych ok. 550zł, czyli tyle ile kosztuje NEC, będzie używany do grania, pisania, czytania, rzadziej oglądania. Nec ma matową matrycę, więc oczy powinny się mniej męczyć, a to też dla mnie ważne, bo raczej będę często pracował przy kompie (pisanie, czytanie). LG za to ma to IPS i dobre kolory. Czytałem, że do grania i w takim przedziale cenowym lepsze są TN, ale b. dużo osób zdecydowanie poleciło mi tego LG. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Ja też ci polecam wziąć tego LG. Znajoma go ma i świetnie się jej sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akszon Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 ok, dzięki, wezmę więc tego LG:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Doskonały wybór. Monitor będzie ci służył przez długi czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...