Daltigoth Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Witam. Występuje u mnie następujący problem: po podłączeniu do płyty wszystkich podzespołów komp nie włącza się - brak jakichkolwiek oznak życia, zupełnie nic. Próbowałem zostawić podłączone tylko procek i ram, też nic. Na płycie nie widzę żadnej lampki która by informowała o podłączeniu do zasilania, nie wiem czy jest na niej coś co powinno się świecić. Wyjmowanie płyty z obudowy też nic nie daje. Reszta podzespołów: procesor i5 2500k ram Goodram GR1333D364L9/8GDCgrafika Radeon HD 4850 zasilacz FSP HE 400 Dodam że płyta kupiona używana na allegro ale podobno była sprawna. Czy może to być wina za słabego zasilacza albo niesprawnego procesora? EDIT: Proszę o zamknięcie tematu, ewentualnie dopisanie dużymi literami: NIE PRÓBUJ ZASILAĆ PŁYTY GŁÓWNEJ 6-PINOWYM ZŁĄCZEM DO ZASILANIA GRAFIKI Edytowane 11 Maja 2013 przez Daltigoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...