Eternal912 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Witam. Wczoraj zainstalowałem grę Dead Island Riptide i niestety mam z nią dość spory problem. Mianowicie podczas rozgrywki nawet na najmniejszych detalach gra bardzo zacina (18-22 fps). Nie wiem czym jest to spowodowane, ponieważ komputer spełnia wymagania i mam zainstalowane najnowsze sterowniki. Specyfikacja: Procesor: I5 2500k @ 4400 GHz Ram: Kingston Grey 1600 Grafika: Radeon HD 6970 OC Dysk Twardy: Corsair Force 3 SSD 120 GB Proszę o pomoc. Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Więcej danych: jaki zasilacz (marka, model, moc), ile ramu, jakie temperatury procka i karty graficznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Taki problem mieli użytkownicy z USA przed oficjalną premierą w Polsce. Ale potem wyszedł jakiś patch na steamie i problem minął... <br /><br />Posted via Tapatalk @ SGS III<br /><br /> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eternal912 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Ramu mam 8GB, zasilacz be quiet 680w, chłodzenie procka wymienione z boxa na enermax ETD - T60, temperatury w stresie procesora to ok. 68C, a karty graficznej 64C. W obudowie są jeszcze 3 dodatkowe wentylatory. Grę mam w wersji 1.4.0 i z tego co wiem, jest to chyba najnowsza wersja. Dzięki za pomoc i pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...