hotkey Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Ludzie ile kosztuje Titan TTC-D5TB(TC)?? Jutro wybieram się na Krakowską giełdę i chce wiedzie, ile zabulić, by nie przebulić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Nowe okolo 45pln Allegro okolo 35pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 THX. Pytam, bo jak byłem oststnio, to jakiś kolo chciał go sprzedać za :!: :!: 66 zł :!: :!: . Fajno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Witam. Na Allegro to i za 33 można już kupić, a w sklepie internetowym warszawskiej giełdy internetowej ( http://www.sklepwgk.pl/cennik.php3?s=89lCO...Jz8rKjGc&id=col ) można go kupić za 40. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Coś drogo u Was. W Lublinie kupiłem go za 29zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Okolo 40 zlotych kupisz. Tylko troche pochodzisz po gieldzie. Sporo jest debili ze sklepow ktorzy mysla, ze sa sprytni. Sprzedaja te coolery nawet za 100zl. Debile... Nikt tego nie kupuje chyba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 u mnie... 33 zl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 pozwolicie ze sobie pokrzycze : KOLES PYTA O TTC-D5TB(TC) czyli chodzi mu o ten model !!! : A teraz upewnijcie sie ... WSZYSCY KTORZY PODAWALISCIE CENY PONIZEJ 50ZL TO PODAWALISCIE CENY ver.(TC) [ze sterbrnym wiatrakiem, szesciopunktowym zaczepem i czujnikiem termicznym regulujacym obroty ] ????? Czy czytac nie umiecie i na TC nie zwrociliscie uwagi ??? hm ?? Czy moze mówiliscie o ver. (2),(3) z czartnym wiatrakiem i 2 - punktowym zaczepem i bez regulatora obrotów ???? BO TERAZ KOLES BEDZIE CHODZIŁ PO GIELDZIE NA BALICKIEJ I WYBRZYDZAŁ : bedzie szukal TC za 29 zł !!! i sie na forumowiczów w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ial NAUCZCIE SIE CZYTAC PS. W krakowie b. trudno jest dostac ten wiatrak ... a tak sie sklada ze ja mam nowke (jeszcze dziewica) do sprzedania wlasnie w krakowie ... kupilem ja za 49 zl w MINTcie w wawie bo w krakowie wersji TC nie moglem znalezc !!!!!!!! GG 1509112 odezwij sie jak tam bylo na gieldzie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Nio. Kupiłem sobie Titanka TTC-D5TB(4). 40zł. Całkiem spoko jest. Rano(przy niższej temperaturze - mam okno na zachód :D ) robiłem testy. A więc: stary cooler Titan po włączeniu Winzgrozy 45-47 36-37 po kilku minutach 48-49 38-39 stresu Dodam, że stary cooler był od Celerona!!(a ja mam Durona)i nie było pod nim pasty(teraz mam tę od Titana). Sku*****n nie chciał zejść, ale jakoś się udało. Niestety teraz do pokoju zawitało słoneczko i przy chodzeniu po necie jest 42 C :evil: Mam (tak dla odmiany) kilka pytań, ale to w oddzielnym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Qrde Erio, jak bym wiedział kilka godzin wcześniej........ A tabelka stary cooler po włączeniu Winzgrozy 45-47 po kilku minutach 48-49 stresu cooler Titan po włączeniu Winzgrozy 36-37 po kilku minutach 38-39 stresu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...