sappan Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Napisałem program bankomat, który ma wpłacać, wypłacać i sprawdzać saldo i nie do końca mi działa. Do tego programy musi być jeszcze plik tekstowy w którym wpisujemy jakąś kwotę. Dędę wdzięczny za pomoc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Nie bardzo rozumiem w czym problem? Nie ma ani pytania, ani kodu źródłowego... Edytowane 15 Maja 2013 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Napisałem program bankomat, który ma wpłacać, wypłacać i sprawdzać saldo i nie do końca mi działa. Do tego programy musi być jeszcze plik tekstowy w którym wpisujemy jakąś kwotę. Dędę wdzięczny za pomoc Jesteś moim Mistrzem ! Bez kitu... Mistrzu, wrzuć to co napisałeś (masz na to 48h), bo w przeciwnym razie wylatujesz. Edytowane 15 Maja 2013 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Może pytanie mamy pomóc sformułować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...