Skocz do zawartości
PcDaVinci

Microsoft SQL i Microsoft Visual Studio

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Nurtuje mnie jedna rzecz... A mianowicie ostatnio wszedłem w "Dodaj lub usuń programy" i tam natknąłem się na takie rzeczy jak: Microsoft Visual Studio 2008 Redistributable- x86 xxxx (gdzie xxx to jakiś tam kod jest) oraz Microsoft SQL Browser, Microsoft SQL Native Client . W szkole miałem programowanie więc musiałem zainstalować: Microsoft Visual Studio .Czy są to jakieś debuggery czy biblioteki? Czy jak to usunę to może mi coś przestać działać? Chce troszkę oczyścić kompa, a jeżeli to jakieś śmieci to usunę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym raczej tego nie ruszal. Jak chcesz odzyskac troche miejsca to wylacz sobie hibernacje o ile jej nie uzywasz (w cmd wpisz powercfg -h off), oczysc punkty przywracania, wyczysc temp i inne cache aplikacji.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MS Visual Studio 2008 Redistributable ... to biblioteki do aplikacji, powiedzmy, ze tak jak .Net.

Co do SQL - to wsparcie dla MS SQL w aplikacjach.

Ogolnie, lepiej zostawic.

Chyba ze juz skonczylles z programowaniem, to wtedy deinstalacja VS powinna wyciac wszystko co tam bylo doinstlaowane.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi