PcDaVinci Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Cześć. Nurtuje mnie jedna rzecz... A mianowicie ostatnio wszedłem w "Dodaj lub usuń programy" i tam natknąłem się na takie rzeczy jak: Microsoft Visual Studio 2008 Redistributable- x86 xxxx (gdzie xxx to jakiś tam kod jest) oraz Microsoft SQL Browser, Microsoft SQL Native Client . W szkole miałem programowanie więc musiałem zainstalować: Microsoft Visual Studio .Czy są to jakieś debuggery czy biblioteki? Czy jak to usunę to może mi coś przestać działać? Chce troszkę oczyścić kompa, a jeżeli to jakieś śmieci to usunę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Ja bym raczej tego nie ruszal. Jak chcesz odzyskac troche miejsca to wylacz sobie hibernacje o ile jej nie uzywasz (w cmd wpisz powercfg -h off), oczysc punkty przywracania, wyczysc temp i inne cache aplikacji. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 MS Visual Studio 2008 Redistributable ... to biblioteki do aplikacji, powiedzmy, ze tak jak .Net. Co do SQL - to wsparcie dla MS SQL w aplikacjach. Ogolnie, lepiej zostawic. Chyba ze juz skonczylles z programowaniem, to wtedy deinstalacja VS powinna wyciac wszystko co tam bylo doinstlaowane. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...