Aurora001 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Prezentacja Xboxa na gamescon 2014: Podepnij PCeta pod monitor i udawaj ze to XBOX i nikt nie zauwazy. Gratulacje hahahha 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Premiera w Polsce już za kilka dni, jest tym ktoś wogóle zainteresowany? ;) Zestaw z Forzą i Fifą 15 będzie jakieś 100 zł droższy od ,,gołej" PS4, więc teoretycznie na start mają niezłą ofertę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 A gdzie masz X1 w takim zestawie za 1550? PS4 można dostać za niecałe 1450, nówka http://allegro.pl/sony-playstation-4-500gb-ps4-wys24-nowa-generacja-i4571324643.html A co do samej konsoli no to co kto woli, IMO na polskim rynku PS4 jest lepszym wyborem, ale decyduja gry, a de facto exlusivy. Poza tym pamietaj, ze X1 nawet po zwiekszeniu mocy wzgledem braku Kinecta nadal jest słabszą wydajnościowo konsolą. Czy bedzie to miało wpływ na multiplatformy? Moim zdaniem tak co zresztą już widać, a wydaje mi sie w przyszlosci bedzie ta roznica rosnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Strona została usunięta przez pracownika Allegro. A tak odnośnie X'a to jeśli będą fajne gry na to może i jest sens kupna. Ale jeśli na obie konsole będzie mało gier to opcja dla mnie jest jedna. Kupić PS4. Ograć w co się da i sprzedać. Podobnie z XBox One. Jakoś ma wątpliwości co do tych konsol. Zwłaszcza patrząc na taką Vitę, gdzie gier na nią jak na lekarstwo. Ogólnie wychodzi mniej gier niż jeszcze parę lat temu. Pomysłów mało, a ile można ciągnąc i powielać obecne tytuły. Oczywiścię są gry jak Dead Rising 3 czy Ryse, które są całkiem całkiem. Ale Forza. No cóż to grafika i samochody. Jeździ się nimi. O to już było. Zależy jak kto do tego podchodzi. Dlatego dla mnie najważniejsze są Ex'y. A z gier jakie lubie to głównie przyodówki typu Uncharted. Czy rozwałki typu ww DR 3 czy dobre Sandbox'y z naprawdę ciekawą fabułą i gameplay'em jak FarCry czy GTA. Oby się ruszyło coś na rynku gier. Edytowane 3 Września 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Tia, na Vitę nie ma gier - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=858508 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Ja mówie o grach typu Uncharted, God Of War. a nie jakiś mini-pierdółkach 2D made in Japan. Tego to nie brakuje. Z drugiej strony to jest przenośna konsolka to nie ma co za dużo wymagać. Edytowane 3 Września 2014 przez Devil 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Jak tam po premierze w Polszy? ktoś się szarpnął na X klocka i może się pochwalić wrażeniami? Szczególnie mnie interesuje ile tak mocno reklamowanych usług jest dostępnych w naszym kraju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Nic ciekawego. Mam tylko info, że we wrocławskiej "Mongoli" rozeszło się 7 sztuk w pierwszym dniu sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 No to mają szansę na 50szt w Polsce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Z ciekawości. Czy któraś z nowych konsol została już "spiracona"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 o wow to chyba dlatego do jakiego sklepu internetowego bym nie wszedł to walą mi w oczy reklamy klocka :) Może za miesiąc będzie do kupienia za 1k z 10 grami wtedy się skuszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Z ciekawości. Czy któraś z nowych konsol została już "spiracona"? nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 No to w PL nie wróżę sukcesu XO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Cena na razie odstrasza, ale że X360 zdobył popularność w Polsce to pewnie i XOne z czasem zyska jakiś tam kawałek tortu. Dawni zatwardziali fani X'a raczej sięgną po nowego X'a. Nawet widze to wsród znajomych co mieli X360. Jednak większy sukces wróże PS4 z powodu szybszej premiery. Już troszkę sztuk się sprzedało, a większy wysyp gier już w 2015 roku. Jak cena spadnie do 1300 to kupuje PS4, a Xone na jakiś czas by przejść parę gier i sprzedać. Edytowane 11 Września 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 No to łącznie z konsolami które zostały sprzedane przedpremierowo, mogę rzec że jest ponad ok 300 sztuk w prywatnych łapkach. Małe zainteresowanie tym jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Duża większość posiadaczy xone w Polsce nabyła konsolę o wiele wcześniej niż odbyła się jej premiera u nas. Nie było to trudne. Dlatego brakło epickich kolejek i przewracania regałów na polskiej premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2014 Dokładnie, konsola od dawna była dostępna w pl... Po prawdzie to była premiera polskiego live. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) czyli nikt nie pocisnął dema FH2? kufa. 10gb ;] Edytowane 18 Września 2014 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Demo zaciagniete. Utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze FH2 to absolutny "must-have" na Xone! Plusy (IMO): - sceneria - model jazdy - muzyka - wyglad przesychajacej jezdni po deszczu! - intro - ten kto nie widzial niech obejrzy: Minusy (IMO): - momentami zbyt wolne "doczytywanie" tekstur - AA kuleje ps. sorry za brak polskich znakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Przerobili już tą konsole czy jeszcze nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Nie, ale jestem ciekaw kiedy będą dostępne emulatory na pc. Coś czuje ze ta generacja nie będzie miała prawdziwych exow. Tapatapatap Note 2 Edytowane 25 Września 2014 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Emulatory, lol. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Coś czuje ze ta generacja nie będzie miała prawdziwych exow. IMO wszystko zalezy od tego jakie gatunki gier preferujesz. Jesli FPS, to rzeczywiscie exclusivow moze byc jak "na lekarstwo". Jak dla mnie chocby Forza Horizon 2 jest warta zakupu konsoli ale to tylko moje zdanie. W ta gre na PC nigdy nie pograsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 http://www.ign.com/articles/2014/10/24/quantum-break-16-minute-gameplay-trailer-rewind-theater?abthid=5449967dd5a0411320000023 :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 tak się rozglądam po sklepach i widzę, że XO i PS4 już się zrównały ceną, przynajmniej za samą konsolę beż żadnej gry do kupienia za 1,5k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Xbox One price slashed to $349 for the holidays Edytowane 27 Października 2014 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Ta konsola nie jest warta żadnych pieniędzy. Jedynie pad im się udał i czekam na wersję bezprzewodową dla PC. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Ta konsola nie jest warta żadnych pieniędzy. :dontfeedtrolls: Wracając do tematu. $349 bundle z Sunset Overdrive to według mnie super okazja. btw. gra póki co zbiera świetne recenzje. IGN ocenił ją na 9/10, Gamespot 8/10. Miałem pewne obawy, że będzie to kolejna gra z cyklu: dużo zamieszania o nic (helllooooo Destiny, Driveclub etc). Na szczęście Insomaniac nie zawiódł i trzeba szykować $60 ^_^ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) IGN .. taaaaa , tym nie ufaj nigdy. Gamespot w cieniu Giant Bomb mimo, że w tym samym budynku i piętrze pracują po przejęciu przez CBS Interactive. http://www.giantbomb.com/videos/quick-look-sunset-overdrive/2300-9597/ Edytowane 27 Października 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Nie ufac IGN? tak z ciekawości spytam: dlaczego? :) Giant Bomb? w życiu nie słyszałem o tej stronie...Poczekam i obejrze recenzje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...