zaodrze244 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Zamierzasz zakupić http://www.amazon.com/gp/product/B00ZB7W4QU?ref_=cm_sw_r_awd_Yy6VvbXPR4SF8 ? Jakbys planował gdzieś go dorwać z zagranicy to może podzielny się kosztami przesyłki i weźmiemy po sztuce dla siebie? Chciałbym kupić sobie pada od Xbox one ale cena dongla z przesyłka zabija. Zastanawiam się nad zakupem Xbox one ?czy warto? Są na ta konsole exluziwy warte uwagi? I "najważniejszy" argument czy kupując go z kienctem są na nią jakieś sensowne programy/gry do ćwiczeń dla dziewczyn patrz żon? Edytowane 25 Listopada 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Exclusive to masz Forze, Halo i tyle w gruncie rzeczy. Bardziej patrz pod kątem multiplatform, pada czy dodatkowej funcjonalnosci samej platformy. Ja po dwóch generacjach konsol od MS przeszedłem do konkurencji i nie żałuję. Chociaż oczywiście dostrzegam minusy PS4 to w ogólnym rozrachunku i perspektywie długofalowej to Sony jest chyba lepszą propozycją. Nawet wczoraj podali ze sprzedaż przekroczyła 30mln sztuk i pobiła rekord PS2 a to już o czymś świadczy. Tym bardziej jeśli masz mocnego PC to rozsadniej było by nie powielać sobie pudła. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 w takim razie daruję sobie klocka, ps4 mam od niedawna i jestem z niej zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Zamierzasz zakupić http://www.amazon.com/gp/product/B00ZB7W4QU?ref_=cm_sw_r_awd_Yy6VvbXPR4SF8 ? Jakbys planował gdzieś go dorwać z zagranicy to może podzielny się kosztami przesyłki i weźmiemy po sztuce dla siebie? Chciałbym kupić sobie pada od Xbox one ale cena dongla z przesyłka zabija. Zastanawiam się nad zakupem Xbox one ?czy warto? Są na ta konsole exluziwy warte uwagi? I "najważniejszy" argument czy kupując go z kienctem są na nią jakieś sensowne programy/gry do ćwiczeń dla dziewczyn patrz żon? Odpisałem na pw. Xone według mnie się nie opłaca, jedynie halo jest fajne z tych nowszych gier, tomb raider lada chwila będzie na pc i ps4, od forzy osobiście wolę gran tourismo, reszta gier mnie komplenie nie interesuje. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkKnight Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Ramówka Games with Gold na marzec. Xbox One Sherlock Holmes: Crimes and Punishment (1-31 marca) Lords of Fallen (16 marca - 15 kwietnia) Xbox 360 Supreme Commander 2 (1-15 marca) Borderlands (16-31 marca) Całkiem ładne zestawienie gier. Edytowane 24 Lutego 2016 przez TheDarkKnight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkKnight Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Microsoft anulował Fable Legends. Trochę szkoda gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cześć, kupiłem konsolę w Niemczech, zastanawiam się jaki język wybrać przy pierwszej konfiguracji. Do zestawu mam dołączone kilka gier, czy ten pierwszy wybór wpłynie na późniejsze użytkowanie? dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proQrator Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Chyba wszystko już zostało powiedziane, więc ja tylko dodam, że moje ulubione gry to Call of Duty i Forza 6. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez proQrator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 Model Slim ma być o około 40% mniejszy od obecnego i wspierać rozdzielczość 4K przy odtwarzaniu filmów. Do 2 terabajtów powiększy się dysk twardy, podzespoły pozostaną jednak niezmienione. Premiera tego modelu ma mieć miejsce jeszcze w tym roku, a oficjalnej zapowiedzi podobno doczekamy się podczas czerwcowych targów E3 – lub nawet wcześniej. O ile jednak o Xbox One Slim dyskutowano wcześniej i w zasadzie kwestią czasu było, kiedy mniejszy typ zostanie zapowiedziany, tak znacznie ciekawszą informacją są doniesienia o nowej wersji konsoli o kryptonimie Scorpio. Ma ona zadebiutować w przyszłym roku i być platformą znacznie mocniejszą od obecnej: szczególne wrażenie robi planowany wzrost prędkości obliczeniowej do 6 teraflopów. To o ponad cztery razy więcej, niż obecnie; dla porównania PlayStation 4 NEO ma operować z prędkością 4,14 teraflopów. Zmieni się także procesor graficzny. Głównym celem jest umożliwienie jak najlepszego wsparcia dla technologii wirtualnej rzeczywistości, konkretnie zaś gogli Oculus Rift. Według wspomnianych źródeł, nowa wersja Xboksa One również zostanie zapowiedziana podczas tegorocznego E3, zaś premiery możemy się spodziewać w przyszłym roku.Źródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=98281 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jest już potwierdzenie od kogoś pracującego nad Gears of War że na nowym Xbox One S "Dynamiczna rozdzielczość będzie się rzadziej zmieniać" Może to wskazywać na podkręcone zegary, mimo wszystko i tak już nic tej konsoli nie uratuje. Najbardziej ciekawi mnie inna sprawa. Załóżmy że jest już na rynku nowy xbox one 4k, co w momencie kiedy po kolejnych 4 latach na rynek wychodzi następca xboxa one? Porzucą wsparcie dla xone i xone 4k? Czy może tylko dla zwykłego xbox one, a wtedy wersja xbox one 4k będzie działać na rynku równocześnie z xbox "two", tak jak teraz ma działać xone i xone 4k? Jak dla mnie jest to bardzo możliwe, że sony i microsoft chcą po prostu aby konsole wychodziły częściej ze wsparciem jedna wstecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Kto trzeźwo myslący będzie kupowal konsole nie mająca exlusivow (bo wszystko wyjdzie również na W10) z dodatkowo płatnym multi? Nie wiem jaki model biznesowy MS ma dla swojej konsoli, ale ja go nijak nie jestem w stanie ogarnąć. A co do nowej konsoli to obstawiam, ze w momencie premiery będą wspierać zarówno nowa jak i starsza generacje (Sony caly czas ma w swoim portfolio PS3 mimo, ze ma już tyle lat na karku). Mnie osobiście nowe podejście do rynku konsol i wypuszczanie nowych modeli co 2-3 lata nijak nie pasuje, bo psuje cala idee takiego rozwiązania i dlatego wracam do PC. PS4 zostawiam dla exow i odtwarzacza BD natomiast raczej nie zapowiada się żeby konsole były moja GLOWNA platforma do gier. Po 3 generacjach czas wrocic do korzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Kto trzeźwo myslący będzie kupowal konsole nie mająca exlusivow (bo wszystko wyjdzie również na W10) z dodatkowo płatnym multi? Nie wiem jaki model biznesowy MS ma dla swojej konsoli, ale ja go nijak nie jestem w stanie ogarnąć.Po pierwsze, to pokazali cała listę exclusivów.Większość ludzi na świecie ma wy#€bane na PC i kupuje konsole. Kilka osób, w tym ty woli PC, to te same gry kupi w sklepie W10. Koniec końców chcąc zagrać w exclusiv MS i tak kupisz grę w ich sklepie. Czego tu nie rozumieć? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Większość ludzi na świecie wybiera konsole, a kilka osób woli PC? Serio czy trollujesz? Bo na szybko sprawdziłem i wg tegorocznych danych sam Steam ma 125mln aktywnych użytkowników w porównaniu do około 50mln na Xbox Live. Poza tym czytaj ze zrozumieniem. Konsole od zawsze rywalizowały dwoma rzeczami: wydajnością/sprzętem i tytułami eksluzywnymi, które miały zachęcić do zakupu właśnie tej, a nie innej konsoli. W tym momencie MS zabrał oba te argumenty Xboxowi. Oczywiście, że jeśli chce to kupie. Tylko po co w takim razie mam do tego mieć konsole? Bo to wygląda jakby miał teraz mieć dwie skrzynki do tego samego z czego jedna robi znacznie więcej (i która już pewnie mam w domu). Te wszystkie zmiany oczywiście są na rękę...ale graczom PC-towym, nie posiadaczom Xboxa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Większość ludzi na świecie wybiera konsole, a kilka osób woli PC? Serio czy trollujesz? Bo na szybko sprawdziłem i wg tegorocznych danych sam Steam ma 125mln aktywnych użytkowników w porównaniu do około 50mln na Xbox Live. To chyba ty trolujesz, myślałem, że to wiedza oczywista. Mimo, ze Wiedźmin to silny PC-towy bastion, to PC miało tylko 30% rynku. Dane bezpośrednio od dewelopera: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=94146 Przy innych grach 3xAAA proporcje dla PC mogą być chyba tylko gorsze. A kto każe ci mieć Xboxa? Wystarczy, że będziesz mieć Windows 10 i Microsoft będzie szczęśliwy. I tak wydasz tyle samo $$$ na ich exclusivy, więc kasa się im zgadza. A kogo nie stać na topowy PC, to kupuje XONE. W przyszłości może kupi sobie jakiegoś PC i nadal będzie mieć dostęp do biblioteki gier za które już raz zapłacił. Czasy się zmieniły. Musisz przestać patrzeć na te dwa rynki jako konkurentów, tylko jako ekosystem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ale co ty tutaj wklejasz? Jedna gra? I co ona niby ma potwierdzać? Masz poniżej link z analizą CAŁEGO rynku gier na świecie, wybacz że dane z zeszłego roku. http://www.winbeta.org/news/pc-games-still-rule-consoles-mobile-2015-sales 61 mld $ z czego 32 czyli ponad połowa przypada na PC, 25 na rynek mobilny, a reszta na konsole. To wyniki ze sprzedaży cyfrowej, ale chyba nie myślisz, że kopie na nośnikach fizycznych miałyby wywrócić te liczby do góry nogami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Mimo, ze Wiedźmin to silny PC-towy bastion, to PC miało tylko 30% rynku. Dane bezpośrednio od dewelopera: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=94146 Przy innych grach 3xAAA proporcje dla PC mogą być chyba tylko gorsze. Tylko 30%? Jak na platformę, którą wybiera tylko kilka osób to całkiem nieźle. 1/3 sprzedaży gry, która wyszła na 3 systemy. Dark Souls o ile dobrze pamiętam też miało przyzwoity wynik na PC. Jakby gry na PC się dobrze nie sprzedawały to coraz mniej byłoby ich wydawanych na PC. Tym czasem sporo gier (głównie japońskich), które lata temu wyszły tylko na konsole ląduje na Steamie, nie wspominając o nowych grach. Już nawet TEKKEN będzie na PC (z czego się bardzo cieszę). Edytowane 15 Czerwca 2016 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Ciekawostka, dev kit scorpio ma 44cu oraz 24gb pamięci, a nie 40cu i 12gb jak wersja konsumencka: http://www.gamasutra.com/view/news/295800/Inside_the_next_Xbox_Project_Scorpio_and_its_brandnew_dev_kit.php Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Gemtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Czy opłaca się brać Xbox one S 500GB,czy lepiej dołożyć do 1TB? Na ile tytułów starczy 500GB? Konsola dla 10 latka. Ile zajmuje przykładowo po instalacji FIFA2017? Jak to jest na konsolach, czy instalkę mogę usunąć? Ile zajmują średnio aktualizacje gier? Mam szybki net, mogę instalować z serwera MS nie ściągając instalki gry? Z góry dziękuję za wyjaśnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zależy jakie masz nawyki. Realnie z tych 500GB masz dostępne mniej niż 400GB. Można to zapchać momentalnie. Np. World of Tanks, Batman AK, Forza 6 zajmują po 50GB. Ale jak przechodzisz i nie chomikujesz, tylko usuwasz, to nie ma problemu. Jest też masa gier, które zajmują tylko kilka GB, więc to nie tak, że wszystkie zajmują 50GB. Fifa nie wiem. Demo na pewno poniżej 10GB. Aktualizacje zazwyczaj lecą sobie w tle i nie musisz się nimi przejmować (jak ustawisz tryb Instant). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dzięki za info. Nawyków nie ma żadnych, nie gram od czasów A64 s939 :) To ma być sprzęt dla 10 latka, więc raczej gry nie typu BF i COD, ale Fifa, Plats Vs Zobies itp. Chodzi o o to czy na dysku musi leżeć instalka + zainstalowana gra, czy instaluje się gra z sieci, bo posiadają szybki net gry będę kupował nie na płytach. Czyli realnie z tego co pisałeś to na dysku 500GB zmieści się 7 dużych gier lub 20 mniejszych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 W konsolach nie ma rozdzielenia na instalkę i zainstalowaną grę - po prostu jak jest napisane, że np. waży 50GB to tyle ściągasz i tyle na dysku zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Dzięki za informacje :) Znasz może jakąś stronę gdzie można by zobaczyć listę gier z informacją ile zajmują na Xbox one? Mam jeszcze takie pytanie, czy jak się skończy miejsce na 500GB HDD, to mogę sobie ten dysk wymienić na np. 2TB HDD przenosząc obraz, tak aby nie instalować wszystkiego od początku? Czy są do tego narzędzia w Xbox one? Czy muszę wyjąć dysk 500GB z Xbox one, podpiąć do kompa i zrobić kopię binarną zewnętrznymi narzędziami? Jeśli można to zrobić narzędziami Xbox one to rozumiem, że dysk na który robię kopię podpinam pod USB Xbox one, a później zamieniam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Dzięki za informacje :) Znasz może jakąś stronę gdzie można by zobaczyć listę gier z informacją ile zajmują na Xbox one? Mam jeszcze takie pytanie, czy jak się skończy miejsce na 500GB HDD, to mogę sobie ten dysk wymienić na np. 2TB HDD przenosząc obraz, tak aby nie instalować wszystkiego od początku? Czy są do tego narzędzia w Xbox one? Czy muszę wyjąć dysk 500GB z Xbox one, podpiąć do kompa i zrobić kopię binarną zewnętrznymi narzędziami? Jeśli można to zrobić narzędziami Xbox one to rozumiem, że dysk na który robię kopię podpinam pod USB Xbox one, a później zamieniam? Kopia binarna raczej nie zadziała. Ale z tego co wiem - gry średnio zajmują właśnie po 50gb, więc 8 lepszych gier i koniec z dyskiem :) Ja na PS4 mam zainstalowane 7 większych gier i 6 mniejszych - i więcej nie zainstaluję. Tak, mam 500gb, ale więcej nie potrzebuje. Plusem jest fakt, że można podłączyć dysk pod USB w xboxie. Minusem, że właściwie dysku nie wymienisz bez utraty gwarancji... Dlatego też wolę Sony. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) W czasach X360 były takie listy, teraz za szybko to się zmienia, żeby ktoś to aktualizował. Po patchach rozmiar raz rośnie, raz spada. Jak nie zapomnę, to jutro wrzucę aktualną listę tego co mam na dysku 500GB ok. 25 pozycji. Co do wymiany dysku, to na YouTube sobie obejrzyj procedurę, ale to ostateczność na wypadek awarii. Lepiej korzystać z USB. Edytowane 4 Maja 2017 przez maker3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Dzięki za info, wymianę dysku zobaczyłem na YT, faktycznie w grę wchodzi jedynie po gwarancji. Lepszym rozwiązaniem jest USB, tym bardziej, że jest USB 3.0, można wziąć dysk 7200rpm :) Mam jeszcze pytanie odnośnie możliwości multimedialnych. Czy Xbox one S nie ma problemu z odtwarzaniem filmów h265? Chodzi mi o to do jakiej jakości (bitrate) te filmy potrafi odtworzyć, czy np. czy odtworzy 4K 10bit 60fps z bitrate 100mb/s? Tu jest link do plików testowych, gdyby ktoś posiadający Xbox one S był łaskaw pochylić się nad możliwościami odtwarzania byłbym wdzięczny. http://jell.yfish.us/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) W załączniku screenshoty z informacją o ilości zajmowanego miejsca. Mała legenda: Wiedźmin 3 - sama podstawka, jak komuś zależy na miejscu, to lepiej od razu kupić GOTY, z tego pisali na forach, to zajmuje chyba nawet mniej, ok. 38GB. W mojej sytuacji dodatki oddzielnie to następne kilkanaście gigabajtów. Battlefield 4 - bez DLC, Hitman - Prolog + Paryż FIFA 17 - Demo, Batman od Telltale - Pierwszy odcinek Masz jeszcze kilka gier ekstra, których teraz nie mam zainstalowanych: Assassins Creed China 3,2GB Batman Arkham Knight 47,1GB Lords of the Fallen 5,9GB Quantum Break 47GB Sleeping Dogs 17,8GB Mam premierową wersję One, więc HEVC mogę sprawdzić co najwyżej, jak działa dekodowanie softwarowe, ale to jutro bo musiałbym pościągać sample i pewnie tylko 1080p. Dekodowania sprzętowego 4K nie mam jak. Edytowane 4 Maja 2017 przez maker3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Wielkie dzięki. Widać rozrzut bardzo duży, ale jakoś się pomieściłeś :) W sieci znalazłem info, że można Instalować pod Xbox one S (nie wiem jak pod one) dyski USB do bardzo dużych pojemności. Ludzie podłączali WD elements powyżej 4TB. W dodatku widziałem, że w Xbox, można przenieść gry na zewnętrzny dysk. Czyli najlepsza opcja to kupić dysk 7200rpm w zewnętrznej obudowie USB 3.0 3,5". W testach widziałem, że wczytywanie gier itp, dostaje niezłego kopa względem tego Seagate 2,5" w obudowie :) Odnośnie wideo, to nie kłopocz się jak masz Xbox one bez S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Witam Czy ja dobrze rozumiem, że jak zapłacę 79zł/rok to mogę sobie zainstalować dowolną liczbę gier z listy EA z linku i grać w nie dopóty płacę abonament? https://www.ea.com/eaaccess/pl_PL.html Co oznacza zatem 10% zniżki dla abonentów • Automatycznie płać 10% mniej za wszystkie cyfrowe produkty EA na Xbox One. • Zniżka obejmuje pełne gry, przepustki sezonowe, dodatki i punkty Ultimate Team. To w końcu co mam za te 79zł/rok? Jeśli ten abonament faktycznie obejmuje pełne wersje tych gier. Gdzie mogę sobie ściągnąć i grać tak jakbym kupił grę na BR. To po co mi wydawać na gry typu Planet vs zombies 1&2 w sumie 200zł, do tego masę innych gier za które musiał bym zapłacić parę tysięcy w sumie? Może ktoś mógłby wyjaśnić nie wprawionemu w zagadnienia abonamentowe na konsolach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 Masz listę gier, które możesz ograć na stronie którą podałeś.https://www.ea.com/eaaccess/pl_PL/about.html - tutaj - poczekaj aż się fotki okładek załadują (Pierwszy poziomy rząd...) - tutaj masz wszystkie gry w które możesz normalnie grać płacąc abonament. Zniżka 10% dotyczy wszystkich pozostałych gier, których nie ma na liście gier z abonamentu.Coś jeszcze? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 Super dzięki za odpowiedź. Czy inni developerzy gier, też mają takie abonamenty, oczywiście nie licząc MS Gold? Może wiesz czy KODI UWP będzie w końcu dostępny na Xbox One? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...