barwniak Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2017 Czy w Star wars Battlefront 1 nie grając w sieci, jest możliwość przejścia jakiejś fabuły w rozgrywce człowiek vs boty, czy w tym trybie są tylko pojedyncze misje, a fabuła jest tylko w grze w sieci do której potrzeba Gold-a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Ma parę misji dla jednego gracza, oraz kilka dla co-op'a. Łącznie z 10 misji będzie ;) To jest gra głównie multiplayerowa, także singla tam nie znajdziesz, a te parę misji jest tylko po to, by nauczyć się mechaniki gry i przyzwyczaić do niej. A że gra kosztuje grosze to w sumie można nabyć. ;)A co do fabuły- Gra jest jej kompletnie pozbawiona, bazuje na lokacjach filmowych i nic więcej nie "dopowiada" niż jednostki, broń czy inne znajdźki w grze. ;) Edytowane 26 Listopada 2017 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Dzięki. Czy takie gry jak Titanfall 2, lub Mass effect Andromeda to mają single player-a z fabułą? Jak masz doświadczenie i czytasz news-y o Xbox-one to może wiesz też ,czy 1) Będzie w końcu KODI na Xbox One 2) Czy planują obsługę CIFS,czy zostanie mało funkcjonalne DLNA. Wiadomo coś o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trifek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witajcie :) Mam problem z XBoxem. Mam router: https://www.linksys.com/pl/p/P-WRT32X/ Xbox w menu SIEĆ zgłasza mi komunikat: Wykryto podwójny NAT i ostrzega przed niemożliwością grania po sieci. Co z tym fantem zrobić? Jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 a jakieś urządzenie od dostawcy masz? Jeżeli tak to powiedz, żeby przełączyli je w tryb Bridge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Ktoś tu czasem zagląda ? Potrzebuje jakiegoś softu pod X'a do odtwarzania filmów UHD w mkv z HDR. Testowałem VLC, ale nie chce odtwarzać tych plików. Kiedyś słyszałem że Xbox One dobrze sobie radzi prawie ze wszystkim. Filmy na BD 4K oczywiście czyta wbudowanym odtwarzaczem i wszystko śmiga. Kto zna jakąś apkę czy trzeba tu jakieś kodeki instalować jak w Windowsie. Na razie jedynie udało mi się aktywować wykupione wcześniej na lapku Dolby Atmos for Headphones. I działa to świetnie w grach i filmie na BD 4K. Tyle że te pliki mkv z dysku na USB nie chce odtwarzać. Kodi to samo nawet bez HDR. Zwykłe mkv czyta wiec to pewnie kwestia jakiegoś kodeka. Szkoda bo jak wiadomo płyty są dość drogie to wiadomo :D Edytowane 14 Grudnia 2019 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigmaohio Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca Witam chciałem się spytać czy istnieje możliwość zagrania w grę resident evil 7 na konsoli Xbox 360 albo jej przerobienie i zrobienie tak aby się dało? Bardzo chciałbym zagrać w tą wersję resident evil ponieważ słyszałem że jest dobra proszę o szybkie rady. Pozdrawiam 😀 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca Niestety nie da się. Gdybyś miał Xbox one i chciał odpalić grę z Xbox 360 to jak najbardziej, lecz gry z Xbox one na 360 nie da się odpalić. Zresztą to były czasy, że jak generacja się zmieniała, to tworzenie gier przechodziło na nową konsolę, nie to co teraz gdzie kupując Xbox one lub PS4 wiele gier nadal na nie wychodzi mimo nowszych konsol Series X/S, PS5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...