Mhrok Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 Cześć, W związku z ostatnią awarią mojego komputera zmieniłem chłodzenie na karcie graficznej na referencyjne. Niestety po max 5 minutach od uruchomienia systemu pojawia się ekran pełen artefaktów. Zaczaiłem się na taki moment z GPU-Z i złapałem log: http://wklej.org/id/1046482/ Wygląda to jakby zasilanie VDDC nagle... znikało. Patrząc po temperaturach to nie jest ich wina, jednocześnie objawy wskazują jednoznacznie na temperaturę. Sprawdziłbym na starym chłodzeniu ale nie mam radiatorków na pamięci z dobrą taśmą termoprzewodzącą :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 Widac twoj radeon niedlogo odejdzie do krainy wiecznego mhroku ;) bedziesz mial nauczke na przyszlosc zeby sie nie bawic w te klocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 próbowałeś na sztywno ustawić napięcie na karcie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mhrok Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Widac twoj radeon niedlogo odejdzie do krainy wiecznego mhroku bedziesz mial nauczke na przyszlosc zeby sie nie bawic w te klocki próbowałeś na sztywno ustawić napięcie na karcie ? Zmieniłem chłodzenie na wodne i spokojnie wytrzymuje kilkuminutowy test w FurMarku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...