kloper Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Słuchajcie. Ostatnio kupilem sobie karte z rozmowami na 29 zl. Uzupelniłem konto wszystko ok 23 na koncie (bo bez vatu...). Po jakis 5 minutach dostaje SMS ze konto zostalo uzupelnione o 15 zl. SMS od Ery. W sumie mialem 38 zl na koncie Może mi to kotś wytłumaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Słuchajcie. Ostatnio kupilem sobie karte z rozmowami na 29 zl. Uzupelniłem konto wszystko ok 23 na koncie (bo bez vatu...). Po jakis 5 minutach dostaje SMS ze konto zostalo uzupelnione o 15 zl. SMS od Ery. W sumie mialem 38 zl na koncie Może mi to kotś wytłumaczyc? Ja tak tez mialem. Skonczyl mi sie okres na wykonywanie polaczen, pozniej konczyl sie na odbieranie i dostalem SMS: "uzupelnij konto kuponem za conajmniej 29zl a dostaniesz 15 zl" czy jakos tak. No i rzeczywiscie kupilem kupon za 49 i za kilka min dostalem 15zl na konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ja kupilem wczoraj kupon za 149 i nic nie dostalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 zamiast sie pytac czemu ciesz sie ze dostales 15 zl a, ze nie zabrali ci 15 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mój kumpel kiedyś kupił 25 popa i w jednym opakowaniu były dwa kupony doładowujące i w sumie miał 50 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ja kiedyś ładowałem POPa na 50zł i po chwili przyszła mi wiadomość że mam doładowane konto jeszcze na 20 zł,. W sumie doładowało mi 70 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 czasem poprostu tak jest - ja mialem 50 zeta na karcie (pop) nigdzie nie dzwonilem i nagle sie zrobilo 20 :) no coz polska ROXX!!!! dzisiaj kupilem sobie znowu skromnie popa 25 i chce troche dorzucic do pieca a tu mi babka (automat) mowi przepraszamy ale wystapil problem techniczny prosze sprobowac pozniej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mój kumpel kiedyś kupił 25 popa i w jednym opakowaniu były dwa kupony doładowujące i w sumie miał 50 zł .Tym kumplem jestem ja :D. Wracając do tematu mój znajomek kilka dni temu też doznał doładowania w tak-taku miał 20zł. a nagle zrobiło mu się 50zł. :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ze też jak ja ładuję to nie mam takich gratisów :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ze też jak ja ładuję to nie mam takich gratisów :evil: :evil: :evil:Znasz powiedzenie "glupi ma szczescie"? :lol: :wink: (Joke! :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ja kiedys dostalem w PLUS-ie 15 zl;) tak od nich.podobno to za to,ze sie u nich jest jakis czas i mieli ktores tam urodziny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Po prostu ktos miał podobny numer do waszego i przy wpisywaniu gdzies sie j*ebnal i wpisal wasz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Po prostu ktos miał podobny numer do waszego i przy wpisywaniu gdzies sie j*ebnal i wpisal wasz. :) Niewydaje mi sie żeby ktoś pomylił numer w ciągy pieciu minut po moim ładowaniu. Zresztą doładowało mi 20 zł a w POPie nie ma takich kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 W Plusie siostrze w jej urodziny zadzwonila babka zlozyla zyczenia i dala 10 zł w prezencie a mi POP nic w morde niedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Po prostu ktos miał podobny numer do waszego i przy wpisywaniu gdzies sie j*ebnal i wpisal wasz. :) Niewydaje mi sie żeby ktoś pomylił numer w ciągy pieciu minut po moim ładowaniu. Zresztą doładowało mi 20 zł a w POPie nie ma takich kart. a w Erze nie ma 15... Moze jakas cicha promocja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 wy to macie szczęscie :) ja tem nie mam takich bonusów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No to sie ciesz!! A mnie tylko na popie ubywa i ubywa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 kase na urodziny w tel na karte dostaje sie jak sie wysle do nich do centrali kupon rejestracyjny, tam miedzy innymi podaje sie date urodzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 tez tak chce, bo mi zawsze tylko ubywa, hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...