Skocz do zawartości
kloper

Skąd sie to wzieło ?

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie. Ostatnio kupilem sobie karte z rozmowami na 29 zl. Uzupelniłem konto wszystko ok 23 na koncie (bo bez vatu...). Po jakis 5 minutach dostaje SMS ze konto zostalo uzupelnione o 15 zl. SMS od Ery. W sumie mialem 38 zl na koncie Może mi to kotś wytłumaczyc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie. Ostatnio kupilem sobie karte z rozmowami na 29 zl. Uzupelniłem konto wszystko ok 23 na koncie (bo bez vatu...). Po jakis 5 minutach dostaje SMS ze konto zostalo uzupelnione o 15 zl. SMS od Ery.  W sumie mialem 38 zl na koncie Może mi to kotś wytłumaczyc?

Ja tak tez mialem. Skonczyl mi sie okres na wykonywanie polaczen, pozniej konczyl sie na odbieranie i dostalem SMS: "uzupelnij konto kuponem za conajmniej 29zl a dostaniesz 15 zl" czy jakos tak. No i rzeczywiscie kupilem kupon za 49 i za kilka min dostalem 15zl na konto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasem poprostu tak jest - ja mialem 50 zeta na karcie (pop) nigdzie nie dzwonilem i nagle sie zrobilo 20 :)

no coz polska ROXX!!!!

dzisiaj kupilem sobie znowu skromnie popa 25 i chce troche dorzucic do pieca a tu mi babka (automat) mowi przepraszamy ale wystapil problem techniczny prosze sprobowac pozniej :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kumpel kiedyś kupił 25 popa i w jednym opakowaniu były dwa kupony doładowujące i w sumie miał 50 zł .

Tym kumplem jestem ja :D.

Wracając do tematu mój znajomek kilka dni temu też doznał doładowania w tak-taku miał 20zł. a nagle zrobiło mu się 50zł. :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu ktos miał podobny numer do waszego i przy wpisywaniu gdzies sie j*ebnal i wpisal wasz. :)

Niewydaje mi sie żeby ktoś pomylił numer w ciągy pieciu minut po moim ładowaniu. Zresztą doładowało mi 20 zł a w POPie nie ma takich kart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu ktos miał podobny numer do waszego i przy wpisywaniu gdzies sie j*ebnal i wpisal wasz. :)

Niewydaje mi sie żeby ktoś pomylił numer w ciągy pieciu minut po moim ładowaniu. Zresztą doładowało mi 20 zł a w POPie nie ma takich kart.

a w Erze nie ma 15...

Moze jakas cicha promocja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi