JareckY Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Witam.Ktoś z was orientuje się, czy można podłączyć telefon do laptopa za pomocą, np. kabla w taki sposób, aby móc prowadzić rozmowy głosowe za pomocą słuchawek i mikrofonu również podłączonych do laptopa?(Nie interesuje mnie skype i inne programy tego typu., tyko "czysta" możliwość wyboru numeru w telefonie lub z ekranu laptopa).Wiem, że mógłbym posłużyć się słuchawką do telefonu, ale otrzymałem naprawdę dobre słuchawki "komputerowe" (drut USB) i to z nich chciałbym korzystać. Pracuję w domu i dużo rozmawiam ze swoimi klientami, więc byłaby to wielka wygoda stworzyć coś na wzór "call center".Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriian Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 ja tak mogę zrobić przez bluetooth, ty pewnie też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Tak na ślepy strzał, jeśli masz Androida sprawdź AirDroid czy nie umożliwia bezpośrednio takich funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Komputer musialby udostepniac sluchawki i mikrofon jako urzadzenie zewnetrzne dla telefonu - np po bluetooth. Problem w tym, ze przewaznie robi sie w druga strone. Ja bym raczej szukal jakiegos zestawu typu car audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Na Androida : https://play.google.com/store/apps/details?id=justPhone.remotePhone&hl=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...