bbc20000 Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Sciagnalem 4.29 drivery z Soltek.de strony ale sie boje je instalowac bo nie wiem czy moze sie cos stac. Nie ma przeciez tych driverow na VIA stronie ani nigdzie indziej na internecie. Co to za drivery ? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Po co instalowac 4.29? Jak mozesz juz zainstalowac 4.40A? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 A ja mam pytanie czy jest sens instalować 4in1 od VIA na win xp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Nie wiem. Ja instaluje. W readme są tam wzmianki odnosnie poprawek co do WXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Ja aktualnie mam 4.39 zaraz wrzuce 4.40 ale raczej roznic specjalnych nie bedzie (nie mam XP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Ja aktualnie mam 4.39 zaraz wrzuce 4.40 ale raczej roznic specjalnych nie bedzie (nie mam XP).[/quote Mam od wczoraj via 4in1 4.40 wszystko chodzi oka , wiec smialo instalujcie . Co do tego czy trzeba instalowac 4in1 czy zostawic windowsa to nie wiem , ja zmieniam ;) bo cholera wie co tam Bill wymyslil . A tak na serio jezeli Via mowi ze sa do xp to znaczy ze trzeba instalowac . A.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...