CrazyJapanese Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Witam. Zrobilem sobie test dysku ssd ktorego mam juz od pewnego czasu i wartosci write + czas dostepu sa jakies tragiczne. Co moge z tym zrobic? zalączam screen. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Możesz zacząć od podania posiadanej płyty głównej i systemu operacyjnego, bo my tu wróżyć nie bardzo potrafimy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJapanese Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Windows 8 64 bity, asrock 880g pro3. Cos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 W samsung magician puść na tym dysku performance optimization. Miałem podobne wartości po 2 miesiącach używania dysku (tak jakby trim i garbage collection nie działały wcale). Ale po jednorazowym włączeniu tej opcji w magicinie dysk juz na wydajności nie traci w ogóle. Opcja ta nie usuwa danych! Posted via Tapatalk @ SGS III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Jeszcze możesz odinstalować ten sterownik (od chipsetu do AHCI) AMD i zobaczyć na systemowym i ewentualnie sprawdź na stronie AMD czy są nowsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJapanese Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 po performance optimization wyniki mam jeszcze gorsze: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) A zrobiłeś to co napisałem? EDIT Pokaż jeszcze screen z Crystal Disk Info. Edytowane 30 Maja 2013 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...