Marcin-prv Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Czekałem 8 miesięcy na kogoś, kto podobnie jak ja znajdzie "bug" występujący w Windowsach Vista, 7 i 8. Nikt taki się nie pojawił, co gorsza błąd także pojawił się w beta wersjach Windows 8.1 "Blue"! Nikt mi nie płaci za znajdywanie błędów w systemach, dlatego postanowiłem się podroczyć z całym światem :] Przygotowałem już odpowiednią instrukcję, z której dowiecie się jak w 11 krokach uzyskać dostęp do danych znajdujących się na kontach wszystkich wersji Windows począwszy od 6.0, a kończąc na 8.1 Build 9385 (mogę się założyć, że na nowszych błąd również występuje). Żeby nie było za łatwo, stworzyłem 6 zagadek, których rozwiązaniem będą hasłą do zaszyfrowanych części instrukcji. Stopień trudności zagadek będzie wzrastał. Ponadto należy je rozwiązywać w kolejności i rozwiązanie jednej odblokuje dostęp do kolejnej itd. Gdy rozwiążecie wszystkie to dowiecie się jak uzyskać dostęp do kont użytkowników zabezpieczonych hasłami (nie wiąże się to z podmianą plików systemowych czy modyfikacją rejestru). Zaszyfrowany plik z instrukcją oraz pierwsza zagadka pojawi się w "Dzień Dziecka" na mojej stronie: www.firstever.eu W między czasie możecie obejrzeć poniższy filmik... i trochę ogłupieć! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=zr3xHafveCM 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 chłopie daj se spokój, bierz swoje zabawki i do piaskownicy 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin-prv Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 chłopie daj se spokój, bierz swoje zabawki i do piaskownicy Niestety nie mam tu piaskownicy, ale mogę pobujać się na huśtawkach 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Może lepiej zrób event na FB? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Albo znajdź se dziewczynę ? hmm 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin-prv Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Panowie, ja mam czas na wszystko... nie martwcie się o mnie (raczej o swoje Windowsy) Edytowane 29 Maja 2013 przez Marcin-prv 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Stary, zmień forum, tutaj nikt nie doceni Twojego zapału czy wysiłku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Idz na pisilab - oni tam lubia takie gierki w quizy i inne figle migle. A jeszcze hakowanie windowsa... Dzieciarnia pisilabowa sie podjara! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Tutaj takie dzieci nie mają czego szukać, tu jest towarzystwo ludzi z wielkimi p***sami, którymi rozkręcają wiatraki w kompie. Hakować to my a nie nas. Jak chcesz tu pasować to musisz pisać głupie i krótkie komentarze nie związane z tematem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Dobra ale to do niczego nie prowadzi. Zamykam 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...