piter2481 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam,Posiadam obecnie komputer stacjonarny, zwyczajny PC, mam w nim dysk SSD jest to dysk systemowy z zainstalowanym Windowsem 7 i teraz moje pytanie. Czy jeżeli przełoże SSD do MacBooka usuwając z niego HDD i zostawiając sam SSD z windowsem to taki mak będzie działał poprawnie? Sterowniki mogę doinstalować z płytki od maka, tylko czy taki sprzęt będzie działał, próbował ktoś z was tego typu rzeczy?Liczę na Waszą pomoc,Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 na 99% nawet windows nie ruszy. Bedziesz musial stawiac czysty system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2481 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 @up no ale jak postawie czysty Windows bez OS X to będzie wszystko działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Tak, ale jest z tym trochę rzeźbienia. Łatwiej i szybciej zainstalować na małej partycji OS X i potem Windows przez Boot Camp. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Night_Bird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auguste Rodin Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Tego szukasz - boot camp http://support.apple.com/kb/ht1461 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...