Plochy2 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Mam Asusa GTX550ti, niedawno go sporo podkrecilem i nie bylo problemow. Niedawno tez zegary wycofałem do pierwotnych ustawien i czesto podczas grania w battlefield 3 wyłaża jakes tekstury z [gluteus maximus] i wgl masakra ;/ Oddać to na gwarancji? A może poczekać do jej śmierci? Zauważą ze karta po OC? podkrecałem na choojowym zasilaczu wiec moze jego wymiana pomoze? karta podczas gry osiaga ok 80 stopni Celsujsza. (i5 2400,Ga-p61-s3,Adata 2x4 1333,Modecom Carbon 620W) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sprawdź kartę na innym komputerze. Jak będzie to samo to ślij na gwarancje, jeśli będzie ok to się pomyśli dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 zrób tak jak pisze kaijitsu możesz tez przedmuchac chlodzenie w grafice bo 80 stopni to troche duzo i tu moze byc tez problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plochy2 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 na tej karcie jest male chlodzonko.. 2x zmienialem paste (niestety pasta za 2zł) a temperatura dalej trzyma poziom ;/ dolozylem wentyla 12 na bocznym panelu i teraz nie przekracza 74 stopni. Jesli oddam na gwarancji z fabrycznymi zegarami to zauwaza ze karta miala OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie, niby jak skoro podkręcałeś programowo. Volt modów nie miałeś, dolutowanej sekcji też nie więc jak mają coś zauważyć? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...