JuLeK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Wacham się obecnie, zmieniając kompa, pomiędzy AthlonkiemXP i EpoX'em 8K3A+, a P4 1.6- 1.8 GHz i jakąś płytką do OC. Mam zamiar założyć na nią WC + 226W Pelt :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Wacham się obecnie, zmieniając kompa, pomiędzy AthlonkiemXP i EpoX'em 8K3A+, a P4 1.6- 1.8 GHz i jakąś płytką do OC. Mam zamiar założyć na nią WC + 226W Pelt :) :DZ takim chlodzeniem to bierz P4 1,6A i plytke tez na intelku, np. Asusa, do tego pamieci ddr333 i rozbujasz go do 2.7 Ghz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A czemu nie na SIS'e ? Nie znam się zabardzo na MoBo pod P4 :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A czemu nie na SIS'e ? Nie znam się zabardzo na MoBo pod P4 :oops:Jest bardzo kompatybilna z procesorami intela i ma lepsza wydajnosc od np. MSI. Gdzies testy widzialem, chyba na TH. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A kiedy będą Asusiki na SiS'e 645DX (czy jakoś tak) ??? Podobno są bardzo wydajne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A kiedy będą Asusiki na SiS'e 645DX (czy jakoś tak) ??? Podobno są bardzo wydajne... Ano prawda... ja bym na nią poczekał bo już sie powoli za granica pojawiaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A kiedy będą MoBo na KT333A :?: (wiem, to nie na temat) Chodzi mi o AGP x8 i Vlink 533MB/s... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A kiedy będą MoBo na KT333A :?: (wiem, to nie na temat) Chodzi mi o AGP x8 i Vlink 533MB/s... KT333A prawdopodobnie nie będzie (na roadmapach nie widzialem). Będzie za to KT400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A kiedy będą MoBo na KT333A :?: (wiem, to nie na temat) Chodzi mi o AGP x8 i Vlink 533MB/s... Spytaj tristana o moda do Epoxa, on Ci z niej zrobi 533 i agpx8 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 KT333A prawdopodobnie nie będzie (na roadmapach nie widzialem). Będzie za to KT400. KT400 będzie się różniło od KT333 AGPx8 i Vlink'iem 533BM/s?? Czy jeszcze czymś więcej? I kiedy On bedzie? Opyla się czekać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 bez zastanowienia Athlona xp bierz z wc sie ladnie podkreci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 KT400 będzie się różniło od KT333 AGPx8 i Vlink'iem 533BM/s?? Czy jeszcze czymś więcej? I kiedy On bedzie? Opyla się czekać? V-Link 533 MB/s obsługuje już KT333, a może nawet KT266A. Jednak dopiero mostek VT8235 umożliwi taką transmisje. Obecne mostki południowe VT8233 i VT8233A obsługują tylko 266 MB/s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A kiedy będą Asusiki na SiS'e 645DX (czy jakoś tak) ??? Podobno są bardzo wydajne... Ale ich jeszcze nie ma. Nie bedziesz czekal chyba w nieskonczonosc. Po niej wyjdzie jeszcze lepsza i znow trzeba bedzie czekac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Ale ich jeszcze nie ma. Nie bedziesz czekal chyba w nieskonczonosc. Po niej wyjdzie jeszcze lepsza i znow trzeba bedzie czekac :P Jednak według mnie na SiS 645DX na prawdę warto poczytać. Z pamięciami DDR333 jest dużo szybszy od zwykłego SiS'a 645, a dodatkowo obsługuje DDR400 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Ale ich jeszcze nie ma. Nie bedziesz czekal chyba w nieskonczonosc. Po niej wyjdzie jeszcze lepsza i znow trzeba bedzie czekac :P Jednak według mnie na SiS 645DX na prawdę warto poczytać. Z pamięciami DDR333 jest dużo szybszy od zwykłego SiS'a 645, a dodatkowo obsługuje DDR400 :) Tak, jezeli nie gra kasa roli i masz duzo czasu to na wszystko warto poczekac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Tak, jezeli nie gra kasa roli i masz duzo czasu to na wszystko warto poczekac :P SiS nie powinien byc drogi, jednak z drugiej strony ASUS sie ceni... mimo wszystko bym zaczekał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 SiS nie powinien byc drogi, jednak z drugiej strony ASUS sie ceni... mimo wszystko bym zaczekał.Kiedy sie spodziewasz jej do testow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Kiedy sie spodziewasz jej do testow ? Na razie nie mam pojęcia... ale nie wczesniej niz pojawi sie w Polsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 V-Link 533 MB/s obsługuje już KT333, a może nawet KT266A. Jednak dopiero mostek VT8235 umożliwi taką transmisje. Obecne mostki południowe VT8233 i VT8233A obsługują tylko 266 MB/s. Wiem, wiem a nie wiesz kiedy pojawi się sie nowy southbridge z Vlink 533MB/s i AGP x8 :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Wiem, wiem a nie wiesz kiedy pojawi się sie nowy southbridge z Vlink 533MB/s i AGP x8 :?: :?: Blah... gdzies to mam, ale nie chce mi sie szukac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Wiem, wiem a nie wiesz kiedy pojawi się sie nowy southbridge z Vlink 533MB/s i AGP x8 :?: :?:Pewnie wraz z pierwszymi plytami ktore beda tez mostek obslugiwac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zawsze można sam mostek kupić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Blah... gdzies to mam, ale nie chce mi sie szukac :) Dzięki, Lisek... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Dzięki, Lisek... :? Mam to gdzieś w PDF'ie na mailu i nie bardzo go widze, a maili mam troche... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...