tomall Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 szukam dobrego antywirusa, który nie będzie mocno obciążał systemu, mam tylko 2gb pamięci (7-mka 64 bit) i wszystko mi ledwo co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) było http://forum.purepc.pl/topic/351358-najlzejszy-antywirus/ panda cloud obciążała najmniej - o ile nie zmienili za dużo od tego czasu to będzie tak nadal. AVG też wypada nieźle. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nanan Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja ze swojej strony polecam Avire ;) nawet na najsłabszych laptopach zero obciążania systemu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) taa .. do czasu aż się reklama w#%$*&i różnież używałem jej przez pare lat. jeszcze comodo (CIS) był przyzwoity - jako cały pakiet - jednak od czasu zmiany interfejsu (dla bezmózgowców) stał się jednym z najbardziej nawiedzonych ochroniarzy ... nie idzie już tego dobrze skonfigurować ... robi co chce i kiedy chce (np. full scan systemu kilka razy dziennie mimo wyłączenia w opcjach ... z automatu blokuje/przenosi do piaskownicy większość uruchamianych programów - jeżeli ktoś programuje/używa urządzeń rs232/LPT to czeka go piekło) Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Chemik16 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nanan Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Reklamy są tylko w wersji darmowej. Komercyjna Avira jest tania i naprawdę bardzo dobra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Panda Cloud. Zapomniałem że mam antywirus.... O wirusach nie wspominając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jak wyżej, jakie wirusy, jaki antywirus. Działa nawet na starym hp 1,06 ghz celeron bez zająknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hidronept Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 F-Secure dobrze sobie radzi w testach, do tego nie obciąża systemu i ma intuicyjny interfejs. Nie zawraca głowy niepotrzebnymi powiadomieniami, działa w tle. Wersja 2013 jak dla mnie to najlepsze rozwiązanie antywirusowe na dzień dzisiejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 jakiś Bot ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie, PCLAB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Widzac ilosc spamu dotyczacego F-Secure na roznych forach mozna sobie samemu odpowiedziec ile jest wart ten program... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 dzięki za sugestie, pande chyba kiedyś miałem ale się nie sprawdziła, patrzyłem do rankingów av comparatives i dobrze wypadają m.in. kasperski, g data. Zna ktoś, korzysta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) pod jakim względem się nie sprawdziła ? rozważamy tutaj aspekt obciążalności systemu. Skuteczność wykrywania jest właściwie niemożlwa do przeprowadzenia - wszystkie testy można sobie o kant dpy potłuc - wyniki są skrajnie różne, zależnie od tego kto akurat sponsoruje dany serwis i jaką paczkę wirusów sobie przygotuje AVG też specjalnie nie daje o sobie znać - ogólnie polecam poużywać i samemu stwierdzić. Edytowane 11 Lipca 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 dzięki, pande miałem dawno temu ale chyba za bardzo muliła, szukam właśnie czegoś co nie obciąża systemu, jak na razie znalazłem gdzieś o g data 2014 że w stanie spoczynku ok. 30mb pamięci, w sumie chyba nie dużo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) kit z pamięcią, ważne jak często daje o sobie znać. Jak ci pasuje to go używaj G data to nie czasem cały pakiet internet security (Jak CIS od comodo, z resztą bazują chyba na tym samym) ? czy sam antywirus ? Stara Panda antyvirus to zupełnie inny produkt niż polecany wyżej Panda Cloud Edytowane 13 Lipca 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...